Μισή ντουζίνα ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε Νιαμπουγιού, Ορφανίδη, Βιτλή, Στεργίδη, Γιαγκιόζη και Παπαθανασίου.

Ημέρα ενίσχυσης για τον Ηρακλή η 3η Ιανουαρίου. Ο Γηραιός επισημοποίησε τη συμφωνία του με έξι ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων και ο 29χρονος Γάλλος επιθετικός, Γκι Κασά Νιαμπουγιού. Ο συγκεκριμένος, τη σεζόν 2013-14 είχε παίξει σε 12 παιχνίδια της Καλλονής προερχόμενος από την Ίντερ Τούρκου.

Οι Θεσσαλονικείς έκαναν γνωστό, επίσης, ότι εντάχθηκαν στο ρόστερ οι Πέτρος Ορφανίδης, Βασίλης Βιτλής, Λυμπέρης Στεργίδης, Γιώργος Γιαγκιόζης και ο Γιώργος Παπαθανασίου. Ο τελευταίος είχε μείνει ελεύθερος από την Κ19 του ΠΑΟΚ. Αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και έχει γεννηθεί στις 31 Μαρτίου 1999.

Σε ό,τι αφορά στον Νιαμπουγιού, έχει φορέσει τη φανέλα των Μαρσέιγ, Ορλεάν, Παρί, Ίντερ Τούρκου, ενώ μετά την Καλλονή έπαιξε στην Κίνα με τους Σιέμα Γουόντερερς, στην Αγγλία με την Τορκί και φέτος ήταν στην ισλανδική IBV με την οποία είχε εννέα συμμετοχές.

Ο 31 ετών μέσος, Λυμπέρης Στεργίδης, τέλος, είχε 10 συμμετοχές και 1 γκολ στη β' Κύπρου με τον ΑΣΙΛ Λύσης. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Παναχαϊκή, Απόλλωνα Σμύρνης, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Κασσιώπη, Νίκη Βόλου, Θερμαϊκό Θέρμης και Νίκη Πολυγύρου. Στη Football League έχει απολογισμό 123 συμμετοχές και 15 γκολ.

Η ανακοίνωση που μοιράστηκε στα ΜΜΕ και είναι παντελώς ελλιπής σε ό,τι αφορά στα στοιχεία των ποδοσφαιριστών έχει ως εξής:

«H ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Πέτρο Ορφανίδη, Βασίλη Βιτλή, Λυμπέρη Στεργίδη, Γιώργο Γιαγκιόζη, Γκι Γκναμπογιού (Guy Gnabouyou) και Γιώργο Παπαθανασίου».

Last modified onΠέμπτη, 03 Ιανουάριος 2019 17:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep