Διπλή λύση με Ιντζόγλου

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Ηρακλή. Ο Λευτέρης Ιντζόγλου είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Ηρακλή.

Ο Ηρακλής αναμένεται να προχωρήσει στην απόκτηση του Λευτέρη Ιντζόγλου, αφού στις συζητήσεις που έκαναν οι δύο πλευρές βρέθηκε λύση και για το χρέος... Παπαθανασάκη. 

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου ήταν από τις πρώτες σκέψεις του τεχνικού επιτελείου του Ηρακλή όταν υπήρξε η πληροφορία πως θα λύσει την συνεργασία του με τον Άρη. Ο 31 ετών μέσος αποτελεί σημαντική λύση για το ρόστερ του «Γηραιού» και μπορεί να δώσει άμεσα βοήθεια λόγω της ετοιμότητάς του. Η περίπτωσή του έμοιαζε ιδιαίτερη αφού υπάρχει οικονομική διαφορά από την εποχή της διοίκησης του Σπύρου Παπαθανασάκη και φυσικά ο ποδοσφαιριστής διεκδικεί τα χρήματα του μέσω της νομικής οδού. 

Οι πρώτες συζητήσεις που έγιναν μεταξύ των δύο πλευρών έδιωξαν αυτά τα σύννεφα, αφού υπήρχε η διάθεση να υποχωρήσουν αμφότεροι. Αυτό άνοιξε τον δρόμο ώστε τις επόμενες ημέρες να προχωρήσει το θέμα της επιστροφής του στον Ηρακλή. Ο Λευτέρης Ιντζόγλου έχει αγωνιστεί στον «Γηραιό» από το 2013 μέχρι το 2017 με γεμάτες χρονιές, ενώ πέρυσι ήταν από τους συντελεστές της ανόδου του Άρη στη Super League (27 αγώνες).

Αυτή τη σεζόν έχει μόλις 6 λεπτά συμμετοχής με τον Άρη, ως αλλαγή στην αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής με την Λαμία εκτός έδρας. Συνολικά στη Football League έχει 155 αγώνες και 4 γκολ.    

Last modified onΤετάρτη, 02 Ιανουάριος 2019 16:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep