«Ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί»

Ο Πέτρος Δημητρίου δήλωσε ότι αυτό που συνέβη στο Αήττητος-ΠΑΟΚ δεν του έχει ξανασυμβεί.

Μετά τη νίκη (2-0) σε βάρος της Δόξας Δράμας, ο τεχνικός του Αήτττητου Σπάτων, Πέτρος Δημητρίου, χαρτακτήρισε αυτόν τον αγώνα και την επικράτηση της ομάδας του ό,τι καλύτερο του έχει συμβεί α τελευταία 30 χρόνια στην προπονητική.

Στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και πάρα πολύ ευχαριστημένος γιατί έκανα ένα εγχείρημα που άλλος στη θέση μου δεν θα το έκανε. Ήρθα σε μια ομάδα που οι παίκτες της είχαν τάση φυγής. Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ οι άνθρωποι του Αήττητου με ειδοποίησαν να έρθω, με προσέγγισαν καλά και επειδή αγαπώ αυτή την ομάδα που είναι στην περιοχή που γεννήθηκα, αποφάσισα να δεχθώ. Παρασκευή πρωί συμφώνησα και το απόγευμα μπήκα στο γήπεδο για προπόνηση. Έκανα ένα χαλάρωμα και το μόνο που έκανα είναι ανάλυση αντιπάλου. Εκεί είναι για μένα όλη η ιστορία στο ποδόσφαιρο, στην τακτική. Σάββατο πρωί κάναμε εφαρμογή στο γήπεδο.

Οι παίκτες είχαν θέματα και για αυτό δούλεψα πολύ στην ψυχολογία. Στα τριάντα χρόνια που είμαι προπονητής, είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί σε νίκη και σε αυτό που έδειξαν αυτά τα παιδιά. Παίξαμε πολύ καλά αυτά που είπαμε. Δεν μπήκαμε φοβούμενοι τον αντίπαλο με ζώνες άμυνας. Στο ημίχρονο διορθώσαμε κάποια λαθάκια που είχαμε. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πολύ καλά στο πλάνο που είχαμε. Με συγκίνησε η προσπάθειά τους. Η Δόξα είναι μια μεγάλη ομάδα, έχει έναν πολύ καλό προπονητή, έναν υπέροχο κόσμο και έναν πρόεδρο που έχει βάλει λεφτά και έχει πάρει ό,τι καλύτερο υπάρχει».

Ο Δημήτρης Γροντής δήλωσε: «Σήμερα παίξαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες στη Β’ εθνική, με έναν πολύ καλό προπονητή. Σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο το παιχνίδι θα πήγαινε στη δύναμη και αυτό που έκρινε την νίκη ήταν το ποιος θα σκοράρει πρώτος, αυτός θα κέρδιζε. Το καταφέραμε εμείς και πιστεύω ότι ήρθε δίκαια το αποτέλεσμα. Θέλω να σταθώ ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα στην ομάδα, διοικητικά. Εμείς οι παίκτες έχουμε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια και ελπίζω να βρεθεί μια λύση. Είναι κρίμα να περνάμε όλη αυτή την κατάσταση εμείς οι ποδοσφαιριστές. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, ομάδα και προπονητή και καλές γιορτές σε όλους».

Media

Last modified onΚυριακή, 23 Δεκέμβριος 2018 20:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep