Εκτός ο Τοπαλίδης

Ο Σάββας Τοπαλίδης δεν θα είναι στην αποστολή του Αιγινιακού για την αναμέτρηση της Κυριακής (23/12) με τα Τρίκαλα. Ο Σάββας Τοπαλίδης δεν θα είναι στην αποστολή του Αιγινιακού για την αναμέτρηση της Κυριακής (23/12) με τα Τρίκαλα.

Στον Αιγινιακό δεν υπολογίζουν τον Σάββα Τοπαλίδη για την εκτός αναμέτρηση της Κυριακής (23/12) με τα Τρίκαλα, ενώ επέστρεψε ο Κρίστιαν Κούστα. 

Πρόβλημα προέκυψε στον Αιγινιακό με τον Σάββα Τοπαλίδη, ο οποίος τελικά δεν προλαβαίνει το παιχνίδι (23/12) της Κυριακής στα Τρίκαλα. Ο 21χρονος αμυντικός είχε φύγει με πρόβλημα τραυματισμού στον αγώνα με τον Εργοτέλη και τελικά δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη έγινε αλλαγή στο 52ο λεπτό και ήταν η πρώτη φορά που ο Αιγινιακός αγωνιζόταν χωρίς τον δεξιό αμυντικό του, αφού μέχρι τότε δεν είχε χάσει λεπτό στις προηγούμενες οκτώ αγωνιστικές. Ο Μιρσάντ Γιονούζ θα πρέπει να βρει άλλη λύση για το άκρο της άμυνας απέναντι στα Τρίκαλα, ενώ στις απουσίες είναι και το όνομα του Λάσκαρη, ο οποίος είναι τιμωρημένος. 

Αντίθετα, επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και αισθάνεται έτοιμος για το ματς με τα Τρίκαλα ο Κρίστιαν Κούστα που θα είναι πιθανότατα στην αποστολή, αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα πάρει απλά χρόνο συμμετοχής, ή θα τον ξεκινήσει από την αρχή ο τεχνικός του Αιγινιακού. 

Last modified onΠαρασκευή, 21 Δεκέμβριος 2018 19:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep