«Δεχόμουν παρεμβάσεις»

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης για την παραίτησή του από τον Αήττητο Σπάτων. Καγιούλης: «Δεν προχώρησε...».

Το FL News αποκάλυψε την παραίτηση του Απόστολου Χαραλαμπίδη από την τεχνική ηγεσία του Αήττητου Σπάτων και ο ίδιος σε δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 έκανε λόγο για παρεμβάσεις στο έργο του! Στο ίδιο μέσο φιλοξενήθηκε ο Νίκος Καγιούλης, ο οποίος τόνισε πως οι επαφές με τον Νίκο Κατσιγιάννη για τη μεταβίβαση των μετοχών δεν καρποφόρησε.

Εντύπωση, πάντως, προκάλεσε το γεγονός ότι λίγη ώρα πριν μέσω της ΕΡΑ Σπορ ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Μαλισιώβας είχε ενημερώσει ότι έγινε το deal και ο Αήττητος Σπάτων άλλαξε χέρια.

Ο Καγιούλης είπε για την αποχώρηση Χαραλαμπίδη και αν σχετίζεται με το «ναυάγιο»:

«Ένας από τους λόγους είναι και αυτός. Να ρωτήσετε τον κ. Χαραλαμπίδη. Είναι σωστή πράξη ότι δε δέχεται παρεμβάσεις στο έργο του. Ήταν μια διαπραγμάτευση που κράτησε αρκετό καιρό δεν καρποφόρησε όπως ήθελα να γίνει. Σήμερα ολοκληρώθηκε η συζήτηση».

Ο πρώην πλέον προπονητής της ομάδας των Μεσογείων δήλωσε:

«Έχω ένα χαρακτήρα που θέλω να τον κρατήσω για μια ζωή. Δε δέχομαι παρεμβάσεις στο έργο μου. Όσοι ποδοσφαιριστές με ξέρουν, γνωρίζουν τον χαρακτήρα μου. Δεν μπορώ να πω ποιες παρεμβάσεις δέχτηκα, αλλά αυτές ήταν μέχρι και την τελευταία στιγμή».

Last modified onΠέμπτη, 20 Δεκέμβριος 2018 17:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep