Θυμήθηκε... ποιος είναι

Ο Ηρακλής επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, έφτασε πολύ κοντά στο τρίτο γκολ που θα τον οδηγούσε στους «16» του θεσμού, αλλά κρατά τη νίκη σε μια δύσκολη καμπή.

Η εμφάνιση του Ηρακλή δεν ήταν τόσο καλή, όσο δείχνει το τελικό αποτέλεσμα, αλλά εκείνο που τον οδήγησε στη νίκη με 2-0 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν η αφοσίωση στον σκοπό και η έλλειψη άγχους, η οποία τον είχε κυριεύει στα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Football League. Ο «γηραιός» μπορεί να μην έφτασε σε σκορ πρόκρισης, αλλά σίγουρα αυτή η νίκη στο Καυτανζόγλειο αποτελεί «προίκα» για τη συνέχεια και μια ένεση ψυχολογίας σε μια δύσκολη εποχή.

Βέβαια ο Ηρακλής δεν έχει χάσει όλες τις ελπίδες πρόκρισης, αλλά θα πρέπει να μην κερδίσει ο Ατρόμητος την Θύελλα Καμαρίου στο ματς της Τετάρτης (19/12). 

Η αναμέτρηση έγινε σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, με αρκετό κρύο που στα τελευταία λεπτά μεταφράστηκε σε χιονόνερο που έκανε ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθεια του Γηραιού να φτάσει στη νίκη. Το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου ήταν αναμενόμενο, αφού υπήρξαν ελάχιστες ευκαιρίες από τις δύο ομάδες.

Οι Θεσσαλονικείς όσο περνούσε ο χρόνος έπιαναν καλύτερη απόδοση και έβγαιναν μπροστά, με αποτέλεσμα να πάρουν τις ευκαιρίες τους, οι οποίες έφεραν τα γκολ του Ρόβα στο 58ο λεπτό και του Κλέιτον στο 73ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ. Μετά το 2-0 άρχισαν να βαραίνουν τα πόδια των φιλοξενούμενων που φοβήθηκαν το τρίτο γκολ και έναν απρόσμενο αποκλεισμό, με αποτέλεσμα να κάνουν αλλαγές και καθυστερήσεις.   

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ  

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-0   
ΓΚΟΛ: 58' Ρόβας, 73' Κλέιτον   
ΗΡΑΚΛΗΣ (Τάσος Κατσαμπής): Γρηγοριάδης, Κουτρομάνος, Καζναφέρης, Κούσας, Γιαννίτσης, Καλτσάς, Κωστούλας (68' Κλέιτον), Παναγιωτούδης, Πασάς, Χασομέρης (73' Περόνε), Ρόβας (83' Πτηνόπουλος).  
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Μιχαήλ, Σκόνδρας, Ευαγγέλου, Σιόντης, Κάστρο, Αποστολόπουλος, Τσικάρσκι, Βιδάλ (45' Νάουμετς), Κούζικ (83' Τζημόπουλος), Λουκίνας (83' Παμλίδης), Αθανασιάδης.  
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)  
ΒΟΗΘΟΙ: Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)  

       

Last modified onΤρίτη, 18 Δεκέμβριος 2018 22:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep