Προλαβαίνει ο Κότο

Ο Κάρλες Κότο φαίνεται πως ξεπερνά το πρόβλημα που είχε στον αστράγαλο και θα προλάβει την αναμέτρηση του Βόλου με τον Πλατανιά. Ο Κάρλες Κότο φαίνεται πως ξεπερνά το πρόβλημα που είχε στον αστράγαλο και θα προλάβει την αναμέτρηση του Βόλου με τον Πλατανιά.

Ο Κάρλες Κότο φαίνεται πως θα είναι στη διάθεση του Χουάν Φεράντο για την αναμέτρηση του Βόλου με τον Πλατανιά την Κυριακή (9/12).

Δεν είναι τόσο σημαντικό τελικά το πρόβλημα στον αστράγαλο που ταλαιπωρούσε τον Κάρλες Κότο και όπως όλα δείχνουν θα είναι στην διάθεση του τεχνικού της ομάδας του Βόλου για τον αγώνα της Κυριακής (9/12) με τον Πλατανιά στην Μαγνησία. Ο Χουάν Φεράντο τον υπολογίζει και φυσικά τις επόμενες ημέρες στις προπονήσεις θα φανεί αν είναι απόλυτα έτοιμος για να αγωνιστεί από την αρχή. 

Ο 30χρονος Ισπανός έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα και στις επτά αναμετρήσεις του Βόλου στην Football League και μάλιστα στα πέντα από αυτά αγωνίστηκε για ολόκληρο το 90λεπτο. Παράλληλα ο Χουάν Φεράντο υπολογίζει και τον Ν΄Γκουέμ, ο οποίος εξέτισε την ποινή του από την κόκκινη κάρτα που είχε δει με δύο κίτρινες στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Τρίκαλα. 

Αντίθετα δεν υπολογίζεται ο Μαρσέλο Πέντα, ο οποίος είδε την κόκκινη κάρτα στην εκτός έδρας κόντρα με την Σπάρτη την προηγούμενη αγωνιστική. 

Last modified onΠέμπτη, 06 Δεκέμβριος 2018 00:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep