Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στην Ούιπεστ ο Ααράμπ

Ο Ναϊμ Ααράμπ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ούπιστ και η ΑΕΛ θα πάρει 50.000 ευρώ για την λύση του συμβολαίου με τον 24χρονο αμυντικό. Ο Ναϊμ Ααράμπ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ούπιστ και η ΑΕΛ θα πάρει 50.000 ευρώ για την λύση του συμβολαίου με τον 24χρονο αμυντικό.

Τελείωσε η μεταγραφή του Ναϊμ Ααράμπ στην Ούιπεστ με την ΑΕΛ να παίρνει λίγο παραπάνω από 50.000 ευρώ.

Μετά από τέσσερα χρόνια ο Ναϊμ Ααράμπ έκλεισε τον κύκλο του στην ομάδα της Λάρισας και θα συνεχίσει στην Ούιπεστ και το πρωτάθλημα της Ουγγαρίας. Ο 24χρονος αμυντικός που πέρσι αγωνίστηκε σε 14 ματς με την ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Football League βρήκε ομάδα και έφυγε ένα χρόνο πριν τελειώσει το συμβόλαιο του με την ΑΕΛ.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ σήμερα είχαν ρεπό και αύριο το πρωί το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Δένδρα. Στις 27 Ιουλίου η ομάδα θα αναχωρήσει για την Σαμαρίνα, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μέχρι τις 7 Αυγούστου.

ργάνωση υπήρξε στα φιλικά της ομάδας χωρίς να έχει καταρτιστεί ακριβώς το πρόγραμμα. Πιθανότατα το φιλικό με την Βέροια στο AEL ARENA θα γίνει στις 9 Αυγούστου, ενώ κλείστηκαν ακόμη συμφωνίες για ματς με την Δόξα Δράμας και την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Last modified onΤρίτη, 24 Ιούλιος 2012 14:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep