«Να διώξουμε τον φόβο»

Ο Μιρσάντ Γιονούζ μίλησε για τους ποδοσφαιριστές του και τους φόβους που πρέπει να αποβάλλουν. Ο Μιρσάντ Γιονούζ μίλησε για τους ποδοσφαιριστές του και τους φόβους που πρέπει να αποβάλλουν.

Ο Μιρσάντ Γιονούζ τόνισε πως πιστεύει στους ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού και στην σωτηρία, αλλά πρέπει να παλέψουν για να διώξουν τον φόβο από το μυαλό και τα πόδια.

Μετά την ισοπαλία (2-2) με τον Απόλλωνα Πόντου, ο τεχνικός του Αιγινιακού, Μιρσάντ Γιονούζ μίλησε για την μεγάλη προσπάθεια που πρέπει να γίνει ώστε οι ποδοσφαιριστές να πιστέψουν στους εαυτούς τους και να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σκοπιανού προπονητή στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια πρώτα απ' όλα στα παιδιά που έδωσαν τα πάντα σε αυτό το παιχνίδι. Με αυτό τον τρόπο πιστεύω η ομάδα θα πάει μπροστά. Αυτές οι φάσεις που έγιναν στο πρώτο και περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο ήταν επικίνδυνες για εμάς και πάντα υπήρχε η αίσθηση του γκολ. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που φοβόμαστε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Τα παιδιά πρέπει να καταλάβουν πως δεν φοβόμαστε κανέναν και αυτό πρέπει να περάσει μέσα στην ομάδα. Είναι κρίμα που βρεθήκαμε να δεχθούμε δύο πέναλτι και δεν θα συζητήσω αν είναι, ή δεν είναι, αλλά όταν παίζεις στην έδρα σου και έχεις δύο πέναλτι είναι δύσκολο να δώσεις και τρίτο γκολ στην επίθεση.

Τα παιδιά μέρα με την ημέρα γίνονται καλύτερα και πιστεύω πως στο επόμενο παιχνίδι θα πάρουμε τρεις βαθμούς για πάμε μπροστά. Η δουλειά μας είναι να στρώσουμε την ομάδα, να αλλάξουμε τα πράγματα που ήταν άσχημα και αυτά τα παιδιά είναι ικανά να παίζουν ποδόσφαιρο όταν νιώσουν σωστά και στο θέμα της ψυχολογίας.

Το σημαντικό είναι πως σήμερα η ομάδα έπαιξε ποδόσφαιρο και έκανε ευκαιρίες, όπως έκανε και ο αντίπαλος. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και πιστεύω πως στο μέλλον όλοι μαζί, παίκτες, διοίκηση και προπονητές θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να πάμε καλά. Δεν φοβάμαι την δουλειά, δεν φοβάμαι τα παιδιά και τα πιστεύω. Μικρή ομάδα, μικρή πόλη που θα παίξει μπάλα».

Μεταγραφές θα γίνουν άμεσα;

«Ακόμη είναι νωρίς και βρίσκομαι μόλις 15 μέρες στην ομάδα. Είδα όλα τα παιδιά και πρέπει όλοι να δώσουμε κάτι περισσότερο μέχρι τα Χριστούγεννα ώστε να είμαστε καλύτεροι».

Η ομάδα έδειξε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο πολύ καλή και στο δεύτερο οπισθοχώρησε μάλλον αδικαιολόγητα;

«Δεν τους είπα να γυρίσουν πίσω, αλλά αυτό είναι ο φόβος και η ψυχολογία που τα μικρά παιδιά πρέπει να πάρουν αυτό το μάθημα από εμάς και να τους πείσουμε πως πρέπει να παίξουν, ακόμη και αν χάσουμε το παιχνίδι. Εμείς πρέπει να κάνουμε τα πάντα και ο φόβος επηρεάζει και το μυαλό και τα πόδια.

Αν το ξεπεράσουμε και πιστεύουμε στον εαυτό μας στα επόμενα παιχνίδια θα έχουμε διαφορά επειδή τα παιδιά είναι από 17 μέχρι 23 ετών. Αν είχαμε λίγο πιο μεγάλη εμπειρία θα είχαμε και περισσότερους βαθμούς, αλλά έτσι είναι η ζωή. Συνεχίζουμε και έχουμε εμπιστοσύνη. Έχω βρει και πιο δύσκολες ομάδες, όπως η Νέα Σαλαμίνα που ήταν διαλυμένη και σωθήκαμε. Πιστεύω πως θα σωθούμε».

Last modified onΚυριακή, 02 Δεκέμβριος 2018 01:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep