«Απλά βοηθάω τον Αήττητο»

Ο Νίκος Καγιούλης μίλησε για το προσεχές ματς του Αήττητου Σπάτων με τον Ηρακλή και τις οφειλές του τελευταίου.

Τον Ηρακλή υποδέχεται την Κυριακή (02/12) ο Αήττητος Σπάτων και ο πρώην παράγοντας του Γηραιού, Νίκος Καγιούλης μίλησε για την αναμέτρηση των νεοφώτιστων στους οποίους εμπλέκεται διοικητικά. Όπως είπε, βοηθάει στην οργάνωση τον φίλο του, Νίκο Κατσιγιάννη, όμως ο ίδιος δύσκολα θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στο γήπεδο. Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για το ματς του Ηρακλή με τον Αήττητο Σπάτων:

«Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Θα ήθελα να είμαι παρών, αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω. Τον Ηρακλή πιο πολύ γιατί έχουμε μια διαδρομή μαζί, έστω αυτό το μικρό χρονικό διάστημα. Στον Αήττητο βοηθάω ένα φίλο στην οργάνωση, σε παίκτες και λοιπά... Θα είναι μια καλή συνάντηση εάν μπορέσω να παραβρεθώ».

Για τις σχέσεις του με τον Ηρακλή και την τωρινή ομάδα:

«Αντίπαλος του Ηρακλή δεν είμαι, γιατί ο Αήττητος δεν είναι δική μου ομάδα. Βλέπω μια ομάδα που προσπαθεί να επανέλθει παρά τα προβλήματα. Μακάρι να τα ξεπεράσει και να βρεθεί εκεί που ήταν. Είναι δύσκολη η κατάσταση. Έχει καλούς παίκτες, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βρίσκεται σε αυτή τη θέση».

Για το οικονομικό κομμάτι:

«Υπάρχει ένα ανοιχτό ποσό που θα ζητήσω από τον Ηρακλή. Δεν είναι προτεραιότητα, όμως, αυτό. Τώρα πρέπει να ανέβει η ομάδα και μετά θα έχουμε συζήτηση για να λυθεί κι αυτό. Το έχω δηλώσει και μέσω των δικηγόρων μου».

Last modified onΠαρασκευή, 30 Νοέμβριος 2018 21:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep