«Πού συνίσταται η κατηγορία;»

Η απολογία του Ηρακλή για το πανό που είχε αναρτηθεί στον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας. Τι ανέφερε ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου.

Ενώπιον του αθλητικού δικαστή βρέθηκε την Τετάρτη (28/11) ο Ηρακλής προκειμένου να απολογηθεί για το πανό που είχαν αναρτήσει οι οπαδοί του στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας. Τι έγραφε αυτό; «Πάνω σ' ένα ατύχημα που έγινε τραγωδία, στήσανε οι μπάτσοι μία σκευωρία».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News που βρέθηκε στη διαδικασία, ο δικηγόρος Βαγγέλης Χατζηιωάννου που εκπροσώπησε τον Γηραιό αναρωτήθηκε «πού συνίσταται η κατηγορία;» και αρνήθηκε την κατηγορία, σημειώνοντας ότι το πανό της θύρας 10 δεν είχε καμία σχέση με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό.

«Από την ΠΑΕ έγιναν όλες οι απαιτούμενες συστάσεις. Δεν είναι ευθύνη της ΠΑΕ που δεν κατέβηκε το πανό. Αν ενοχλήθηκε η αστυνομία, εκείνη έπρεπε να το κατεβάσει», είπε μεταξύ άλλων ο Χατζηιωάννου. Ζήτησε, τέλος, είτε την απαλλαγή του Ηρακλή, γιατί δεν υπήρχε υβριστικό περιεχόμενο, είτε να τηρηθεί η αρχή αναλογικότητας και υποστήριξε: «ακόμα ψάχνουμε να βρούμε τι σημαίνει το περιεχόμενό του».

Last modified onΠαρασκευή, 14 Δεκέμβριος 2018 02:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep