Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νέοι και... ωραίοι στον Γάζωρο

Η παρουσίαση των παικτών που αποτελούν τις 12 μεταγραφές της καλοκαιρινής περιόδου του Εθνικού Γαζώρου για την ποδοσφαιρική αγωνιστική περίοδο 2012-2013 στη Football League, έγινε τη Παρασκευή (20/7) το μεσημέρι στο Δημοτικό Γήπεδο των Σερρών.

Τα νέα αποκτήματα του Εθνικού Γαζώρου (Νίκος Kατσαβάκης, Σάκης Γκόγκας, Γιώργος Σαββίδης, Κώστας Μουσικάκης, Κώστας Γεωργιάδης, Γιάννης Ναλμπάντης, Παναγιώτης Mπεκιάρης, Xρήστος Ζιγκερίδης, Δημήτρης Καρυπίδης, Κώστας Μερεσιώτης, Στέλιος Νύρλας και Λουκάς Αποστολίδης) ήταν όλα εκεί.

 

 

Τόσο οι Σερραίοι στην καταγωγή, που επέστρεψαν στο σερραϊκό ποδόσφαιρο όσο και αυτοί που για πρώτη φορά θα αγωνιστούν στις Σέρρες, μίλησαν για ένα άριστο οικογενειακό κλίμα αλλά και σωστή οργάνωση στην ομάδα. Κοινός στόχος όλων, όπως τόνισαν και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, η σωστή δουλειά στην προετοιμασία για να γίνει αισθητή η παρουσία του Εθνικού Γαζώρου στη Football League, και μία καλή βαθμολογική θέση.

 

Ο προπονητής του Εθνικού Γαζώρου, Παναγιώτης Διλμπέρης, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους με υγεία, τόνισε μεταξύ άλλων: « Υπήρχε συγκεκριμένο πλάνο μεταγραφών το οποίο και ακολουθήθηκε πιστά. Είμαι ευχαριστημένος από τις μεταγραφές γιατί ήταν δικές μου προτάσεις και εισακούστηκαν όλες από την διοίκηση».

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης απαντώντας σε ερώτηση που του τέθηκε, εάν στα πλάνα των μεταγραφών βρίσκεται και παίκτης άλλης χώρας:«Συζητάμε με αρκετούς ποδοσφαιριστές, με γραφεία και ομάδες. Μία τέτοια κίνηση θα πρέπει να είναι καλή, να προσφέρει και να υπερτερεί πολύ περισσότερο των Ελλήνων».

 

Εκ μέρους της διοίκησης, ο Στέλιος Μετσιμενίδης ευχαρίστησε τα μέσα ενημέρωσης για την ανταπόκριση τους στο κάλεσμα του Εθνικού Γαζώρου και δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ξεκινά μια χρονιά γεμάτη φιλοδοξίες και όνειρα με πολλούς Σερραίους παίκτες στο ρόστερ της ομάδας. Εύχομαι υγεία σε όλους τους παίκτες, παλαιότερους και νέους και να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας στην Football League».

 

Αρχή τη Δευτέρα


Ξεκινά την Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012 το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Εθνικού Γαζώρου στον Λαϊλιά. Συγκεκριμένα από τις 23 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου η ομάδα θα προετοιμαστεί στις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου «ΑΕΤΟΠΕΤΡΑ» και στο γήπεδο της Ορεινής, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Παναγιώτη Διλμπέρη και του τεχνικού τιμ. Η συγκεκριμένη τοποθεσία προτιμήθηκε και φέτος από τον Εθνικό Γαζώρου για την αρτιότητα των εγκαταστάσεων της.

Last modified onΠαρασκευή, 20 Ιούλιος 2012 16:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep