Ίδια συνταγή

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης επέλεξε τους ίδιους 19 με τον αγώνα στο Αιγίνιο για την αναμέτρηση του Αήττητου Σπάτων με την Παναχαϊκή.

Με ιδανικό αποτέλεσμα συνοδεύτηκε το ντεμπούτο του Απόστολου Χαραλαμπίδη στον πάγκο του Αήττητου Σπάτων. Ο τεχνικός των νεοφώτιστων οδήγησε σε εκτός έδρας επικράτηση την ομάδα των Μεσογείων σε βάρος του Αιγινιακού και την Τετάρτη (21/11, 15:00) καλείται να πράξει το ίδιο στο εντός έδρας ματς με την Παναχαϊκή.

Ο ίδιος είχε καταφέρει να πάρει πόντο στην Αγυιά ως προπονητής του Αιγινιακού, οπότε γνωρίζει την συνταγή και, μάλιστα, επέλεξε την ίδια αποστολή με αυτή που είχε ταξιδέψει το Σάββατο (17/11) στη βόρεια Πιερία.

Εκτός πλάνων του Χαραλαμπίδη έμειναν οι Ρουσάκης, Καλογέρης, Μεντράνο, Τσέλιος, Μιχαηλούδης, Δεινόπαπας, Κουγιός, Τσαλάκου, Κοκκόρης, Αμπάρα, Κατσάρας, Παστελλόπουλος, Λάμπρου, Ν' Γκομπά, Κατσέρης, Σιάννης και Κώστας.

Η αποστολή: Κοκκαλάς, Γεωργακόπουλος, Μουστάκης, Κολλαράς, Χριστοφιλέας, Μάγκας, Ηρακλής, Μανωλάς, Σπυρόπουλος, Κασνέτση, Γροντής, Κατσικογιάννης, Ματσούκας, Νικλητσιώτης, Σταματάκης, Χαντί, Μαρουκάκης, Βούκοβιτς, Χατζηιωαννίδης.

Last modified onΤρίτη, 20 Νοέμβριος 2018 19:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep