Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κλείνει Τετέ, πήρε Ευσταθίου

Ο ύψους 1.88 αμυντικός μέσος Αμπντούλ Αζίζ Τετέ έρχεται στην ομάδα της Άμφισσας. Ανακοινώθηκε ο Ευσταθίου.

Την ερχόμενη Τετάρτη (25/7) θα βρίσκεται στην Άμφισσα για χάρη του Φωκικού ο Αμπντούλ Αζίζ Τετέ. Ο Γκανέζος είναι αμυντικός μέσος και έχει περάσει από την Ουντινέζε, Χερέθ, Γκρανάδα, Λεγανιές και Μοντανιέρος. Ο 22χρονος θα υποβληθεί στις τυπικές ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο.

ΣΕΖΟΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤ ΑΓΩΝΕΣ ΓΚΟΛ
2010-11 Λεγανιές Γ' ΙΣΠ 22 1
2011-12 Μοντενιέρος Γ' ΙΣΠ 31 -

Ο Γκανέζος αμυντικός έχει μια συμμετοχή με την εθνική αδρών της πατρίδας του και πέντε ματς με την εθνική ελπίδων.

.

Παράλληλα, η ομάδα της Άμφισσας γνωστοποίησε ότι έκανε δικό της τον 21χρονο επιθετικό Χρήστο Ευσταθίου, ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα του Ελπιδοφόρου. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στο αριστερό και το δεξί φτερό της επίθεσης, ενώ έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν από την Χαρτς και την Μαδέργουελ της Σκωτίας.
Στο μεταξύ, λήγει την Παρασκευή η προθεσμία για προεγγραφή στην ΑΜΚ της ΠΑΕ και καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να σπεύσουν στην τράπεζα έστω και την τελευταία μέρω, που είναι η Παρασκευή. Μάλιστα, οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες για τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις των παιχτών του Φωκικού, που θα διενεργηθούν στις 25,26 και 27 Ιουλίου.

Από 30 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις, ενώ από 3-13 Αυγούστου η ομάδα αναχωρεί για τα Χάνια, Πηλίου. Σημειώνεται ότι το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθούν από τον προπονητή του Φωκικού δοκιμές νέων παιχτών. Το Σάββατο στις 18:00 και την Κυριακή 11:00. Μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 40 νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Last modified onΠέμπτη, 19 Ιούλιος 2012 16:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep