Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Οι προϋπολογισμοί δεν παίρνουν πρωτάθλημα»

Ο Μιχάλης Ζιώγας μίλησε για την προσπάθεια να δημιουργήσει μια ομάδα με νεαρά παιδιά που να έχουν μέλλον και αγωνιστικό κίνητρο. Ο Μιχάλης Ζιώγας μίλησε για την προσπάθεια να δημιουργήσει μια ομάδα με νεαρά παιδιά που να έχουν μέλλον και αγωνιστικό κίνητρο.

Ο Μιχάλης Ζιώγας στις πρώτες του δηλώσεις για τη νέα σεζόν μίλησε για διαφορετική φιλοσοφία και ποδοσφαιριστές που ξέρουν την ιστορία της ΑΕΛ και έχουν αγωνιστικό κίνητρο.

«Εχουμε ένα πολύ χαμηλό μπάτζετ φέτος, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ομάδες που έχουν μεγάλους προϋπολογισμούς είναι και οι πρωταθλητές. Θέλουμε μέσα από την δουλειά να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα κερδίζει την εκτίμηση όλων.

Στην πρώτη προπόνηση της ομάδα της Λάρισας στο AEL Arena ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Ζιώγας έδωσε το σύνθημα για μια διαφορετική προσπάθεια που θα έχει ως βάση της την δημιουργία ομάδας. Τόνισε ότι με τα χρήματα δεν φτιάχνεις ομάδες, ούτε παίρνεις πρωταθλήματα και πως είναι σημαντικό να δουλεύεις με παιδιά που είναι νέα, ξέρουν την ιστορία της ΑΕΛ και έχουν κίνητρο».

«Ξεκινάμε σήμερα με σκοπό και στόχο να δημιουργήσουμε μια ομάδα. Μια ομάδα η οποία θα κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων. Αλλάζουμε φιλοσοφία και τρόπο σκέψης, θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά, παιδιά δικά μας. Παιδιά που γνωρίζουν την ιστορία της ομάδας και πόσο βαριά είναι αυτή η φανέλα. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια. Με πολύ δουλειά, υπομονή και επιμονή να δημιουργήσουμε μια ομάδα αντάξια της ιστορίας μας».

«Νομίζω πως έχουμε κάνει πολύ καλές επιλογές ανάλογα με τα δεδομένα τα οποία υπάρχουν. Το πιο σημαντικό είναι πως αυτοί οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην ομάδα έχουν αγωνιστικό κίνητρο και αγάπη για την ομάδα»

Μπορείτε να καθορίσετε τους στόχους της ΑΕΛ;

«Είναι πολύ νωρίς ακόμη για οτιδήποτε. Είδατε όλοι πως ο μέσος όρος ηλικίας αυτής της ομάδας είναι 22,6 ετών. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά τα οποία πιστεύουμε. Δεν χρειάζεται να τα αγχώνουμε και πιστεύω πως το γήπεδο είναι ο καθρέφτης για όλους τους ποδοσφαιριστές».

Πέρσι η ΑΕΛ ξεκινούσε προετοιμασία ως μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Φέτος δεν είναι μέσα στα φαβορί, αυτό δημιουργεί άγχος, ή το μειώνει;

«Εμείς έχουμε ένα πολύ χαμηλό μπάτζετ φέτος, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ομάδες που έχουν μεγάλους προϋπολογισμούς είναι και οι πρωταθλητές. Θέλουμε μέσα από την δουλειά να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα κερδίζει την εκτίμηση όλων. Νομίζω πως έχουμε κάνει πολύ καλές επιλογές ανάλογα με τα δεδομένα τα οποία υπάρχουν. Το πιο σημαντικό είναι πως αυτοί οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην ομάδα έχουν αγωνιστικό κίνητρο και αγάπη για την ομάδα».

Last modified onΤρίτη, 17 Ιούλιος 2012 19:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep