Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γκόγκας: «Πουθενά τέτοια οργάνωση»

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα ο Σάκης Γκόγκας.

Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής του Εθνικού Γαζώρου μίλησε στην ΕΡΑ Σερρών για τη μεταγραφή του και εκθείασε τον τρόπο που λειτουργούν τα πράγματα στον νέο του σύλλογο.

 

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα ύστερα από τόσα χρόνια στις Σέρρες. Δεν το σκέφτηκα πολύ όταν μου έγινε η πρόταση από την ομάδα. Ήθελα πολύ να επιστρέψω στην πατρίδα μου. Έβλεπα πως έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα στο ποδόσφαιρο δεν αξίζει να φεύγεις μακριά από τον τόπο σου. Όλοι βλέπουμε ότι ο Εθνικός Γαζώρου είναι μια οργανωμένη ομάδα με Σερραίους παίκτες και μου άρεσε όλο αυτό. Δεν έχω δει τέτοια οργάνωση μακριά από τις Σέρρες. Οι άνθρωποι έχουν μεράκι, όρεξη για δουλειά και τέτοια γήπεδα σαν αυτά που έχουμε δεν τα έχω συναντήσει πουθενά. Όλα είναι ωραία» είπε αρχικά ο Γκόγκας.

 

Και συνέχισε: «Είναι σημαντικό να γνωρίζονται οι παίκτες μεταξύ τους. Είμαι χαρούμενος για αυτό. Ήξερα τι θα συναντήσω στην ομάδα και είναι πολύ σημαντικό αυτό για να δέσουμε και στο γήπεδο. Ο Γάζωρος φημίζεται για το καλό κλίμα που έχει στα αποδυτήρια άλλωστε. Δεν χρειάζεται να μιλάμε για συγκεκριμένο στόχο. Πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να κάνουμε την παρουσία μας αισθητή και ότι ήθελε ας έρθει μετά. Να ευχαριστήθει ο κόσμος ποδόσφαιρο και να έχουμε στο τέλος ένα καλό πλασάρισμα».

Όσον αφορά στο τι να περιμένει από αυτόν ο κόσμος απάντησε: «Οι φίλαθλοι περιμένουν από έναν επιθετικό γκολ και θέλω να πετύχω όσο το δυνατόν περισσότερα αλλά το γκολ δεν είναι υπόθεση ενός μόνο. Θα δώσω πάντως τον καλύτερο μου εαυτό». Για τον τεχνικό της ομάδας, Παναγιώτη Διλμπέρη, επισήμανε: «Νομίζω πως πρέπει να είναι περήφανοι στον Εθνικό Γαζώρου για τον προπονητή τους. Σε νεαρή ηλικία θεωρώ πως πέτυχε έναν άθλο και ανέβασε την ομάδα σε 2 χρόνια στη Football League. Έχει πολλές φιλοδοξίες και ικανότητες».

Last modified onΤρίτη, 17 Ιούλιος 2012 17:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep