«Να μην παίξει ο Ηρακλής»

Ο Παύλος Μυροφορίδης χαρακτήρισε απατεώνα τον Παπαθανασάκη και τόνισε ότι αν ήταν ο Τομ Παπαδόπουλος, θα είχε ήδη φύγει.

«Την Πέμπτη σην ΕΕΑ θα μπούμε σε ένα βαρέλι χωρίς πάτο. Κάθε εβδομάδα θα πηγαίνουν να μας ρίχνουν την εγγυητική. Για μένα δεν πρέπει να στείλουμε εγγυητική και να μην παίξει ο Ηρακλής». Η παραπάνω δήλωση του τεχνικού διευθυντή, Παύλου Μυροφορίδη στο Metropolis 95,5 ανέδειξε το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Γηραιός σχετικά με τα χρέη του Σπύρου Παπαθανσάκη.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ τόνισε ότι στη θέση του Τομ Παπαδόπουλου, θα είχε ήδη αποχωρήσει και χαρακτήρισε τον πρώην ιδιοκτήτη απατεώνα και το ελληνικό ποδόσφαιρο... κωλοχανείο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μυροφορίδη:

«Ζούμε στη χώρα που αν βρούμε παπά, θάβουμε και τους ζωντανούς. Αυτή είναι η αρχή. Θέλω να πω κάποια πράγματα, γιατί θα σκάσω. 1η Αυγούστου ήρθα στον Ηρακλή. Ήταν χαμένα τα λεφτά όλου του κόσμου, δεν θα έπαιζε ο Ηρακλής ποτέ στη Football League. Και όποιος θέλει να βγει να πει κάτι άλλο, κοιμάται όρθιος. Δεν θα έπαιζε ποτέ, ούτε σε δυο ζωές.

«Ο Τομ Παπαδόπουλος έχει 29 μέρες στον Ηρακλή. Έπεσαν, όχι να τον φάνε, να τον λιντσάρουν. Καλά έκαναν. Έχει γίνει ανακοπή του λογαριασμού της ομάδας για οφειλές του Παπαθανασάκη. Δηλαδή ο Παπαθανασάκης, ο τενεκές ο ξεγάνωτος, όπου χρωστούσε σε όλη την Ελλάδα, εμφανίστηκαν ο ένας μετά τον άλλον να εξαφανίσουν την καινούργια μας προσπάθεια»

Σε ενάμιση μήνα βρέθηκαν τα πάντα. Ποδοσφαιριστές που τους ζηλεύουν όλοι, προπονητές με πρωταθλήματα, μεγαλομέτοχος να δώσει υγεία. Κάποια πράγματα είπαν ότι θα πάρουν καιρό για να γίνουν και να δουλέψει ο Ηρακλής. Να μη χάσει κανείς τα λεφτά του, αλλά να μην πνίξουμε και την ομάδα.

Ο Τομ Παπαδόπουλος έχει 29 μέρες στον Ηρακλή. Έπεσαν, όχι να τον φάνε, να τον λιντσάρουν. Καλά έκαναν. Έχει γίνει ανακοπή του λογαριασμού της ομάδας για οφειλές του Παπαθανασάκη. Δηλαδή ο Παπαθανασάκης, ο τενεκές ο ξεγάνωτος, όπου χρωστούσε σε όλη την Ελλάδα, εμφανίστηκαν ο ένας μετά τον άλλον να εξαφανίσουν την καινούργια μας προσπάθεια. Καλά κάνουν.

«Εγώ αν ήμουν Παπαδόπουλος με αυτό το λιντσάρισμα που γίνεται γύρω μου θα έφευγα. Θα έλεγα «κοπρίτες με κοροϊδεύετε. Με βάλατε σε μια διαδικασία, μου τάξατε πράγματα». Ο κύριος Στράντζαλης ζητάει 112 χιλιάδες. Ο Παπαδόπουλος τι είναι να τα δώσει; Ο θείος από την Αμερική;»

Δεν ξέρουμε και σε ποιον πρέπει να τα δώσουμε. Όταν μια ομάδα μπει σε διαδικασία εκκαθάρισης, αυτό που χρωστάει πρέπει να το δώσει. Δεν θέλουμε να κοροϊδέψουμε κανέναν, ούτε να τα φάμε από κανέναν. Απλά πρέπει να γίνονται όλα όπως πρέπει. Εγώ αν ήμουν Παπαδόπουλος με αυτό το λιντσάρισμα που γίνεται γύρω μου θα έφευγα. Θα έλεγα «κοπρίτες με κοροϊδεύετε. Με βάλατε σε μια διαδικασία, μου τάξατε πράγματα».

Εγώ έχω το βάρος. Εγώ παρακίνησα τον άνθρωπο αυτό να έρθει, να βάλει τα λεφτά του. Ο κύριος Στράντζαλης ζητάει 112 χιλιάδες. Ο Παπαδόπουλος τι είναι να τα δώσει; Ο θείος από την Αμερική; Έβαλε πεντακόσιες και χιλιάδες. Εσείς πιστεύετε ότι το θέμα είναι να δώσει ο Τομ Παπαδόπουλος 100 χιλιάδες και να ξεγνοιάσει;

«Φταίει ο κόσμος που στο πρώτο φιλικό δεν είχε 10 χιλιάδες στο γήπεδο και θα σου πω εγώ αν μπει κάποιος στην πορεία μας να την κόψει. Ακούγαμε ότι δεν μπορεί να ακουμπήσει κανείς το μετοχικό κεφάλαιο ή ότι δεν μπορεί να ακουμπήσει κανείς την υπάρχουσα κατάσταση για έξι μήνες...»

Αυτή τη στιγμή μπαίνουμε σε έναν κυκεώνα πραγμάτων. Έπρεπε αυτή η ομάδα να ανασάνει, να μπει να παίξει, να λειτουργήσει. Φταίει ο κόσμος που στο πρώτο φιλικό δεν είχε 10 χιλιάδες στο γήπεδο και θα σου πω εγώ αν μπει κάποιος στην πορεία μας να την κόψει. Ακούγαμε ότι δεν μπορεί να ακουμπήσει κανείς το μετοχικό κεφάλαιο ή ότι δεν μπορεί να ακουμπήσει κανείς την υπάρχουσα κατάσταση για έξι μήνες...

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα. Ό,τι προσπάθεια και να γίνεται, αποτέλεσμα δεν έχει. Το οξύμωρο είναι ότι λέγαμε ότι θα υπάρχουν οφειλές σε παλιούς ποδοσφαιριστές. Εδώ δεν μιλάμε για ποδοσφαιριστές. Το κακό δεν έχει μέτρο εδώ. Δεν τα έχω με αυτούς, καλά κάνουν. Για μένα καλά δεν κάνει ο Τομ Παπαδόπουλος που συνεχίζει και βάζει. Έπρεπε να φύγει. Είμαστε η καταστροφή του κόσμου.

«Είναι απροστάτευτος από παντού. Έβαλε τα λεφτά, πήρε την ΠΑΕ με οφειλές και το ποσό αυτό εκσφενδονίστηκε. Αν δεν ερχόταν αυτός, θα έπαιρναν χιόνι. Είδαν αίμα σαν βρικόλακες να πιουν το αίμα. Αυτό που με τρελαίνει είναι ο κόσμος. Να είναι εδώ, να γίνει πόλεμος. Ξέρετε εσείς αν ο Παπαθανασάκης έχει δώσει 400 συναλλαγματικές; Αν έχει ακόμα μια σφραγίδα και σφραγίζει, το ξέρετε;»

Θέλουμε να φέρουμε έναν άνθρωπο να επενδύσει. Είναι απροστάτευτος από παντού. Έβαλε τα λεφτά, πήρε την ΠΑΕ με οφειλές και το ποσό αυτό εκσφενδονίστηκε. Αν δεν ερχόταν αυτός, θα έπαιρναν χιόνι. Είδαν αίμα σαν βρικόλακες να πιουν το αίμα. Αυτό που με τρελαίνει είναι ο κόσμος. Να είναι εδώ, να γίνει πόλεμος. Θα σκάσω. Δεν θέλω να δείρει κανέναν. Να μην έχει κουράγιο κανείς να μπει κόντρα. Ήταν πεταμένα τα λεφτά, στον γκρεμό. Το ξέρετε εσείς αν ο Παπαθανασάκης έχει δώσει 400 συναλλαγματικές; Αν έχει ακόμα μια σφραγίδα και σφραγίζει, το ξέρετε; Αν είχα 10 χιλιάδες στο γήπεδο, δεν θα μιλούσαμε τώρα.

Ο κίνδυνος που υπάρχει είναι την Πέμπτη να πάμε στην ΕΕΑ, να μπούμε σε ένα βαρέλι χωρίς πάτο. Κάθε εβδομάδα θα πηγαίνουν να μας ρίχνουν την εγγυητική, να παίρνουν τα λεφτά. Είναι πολύ ωραία δουλειά αυτή όταν παίζεις με τις ψυχές ανθρώπων. Έπρεπε όλοι αυτοί που είχαν πάει τα λεφτά τους στα πηγάδια, να είναι δίπλα σε αυτή την προσπάθεια. Τα δικά τους λεφτά θα πάρουν, στηρίζοντάς τη. Αν την καταστρέψουν, θα πάρουν χιόνι.

«Κάθε εβδομάδα θα πηγαίνουν να μας ρίχνουν την εγγυητική, να παίρνουν τα λεφτά. Είναι πολύ ωραία δουλειά αυτή όταν παίζεις με τις ψυχές ανθρώπων. Για μένα δεν πρέπει να στείλουμε εγγυητική και να μην παίξει ο Ηρακλής. Αυτό το κωλοχανείο που λέγεται ποδόσφαιρο, που έχει μέσα όλα τα καφενεία και τον Ηρακλή δεν τον έχει»

Για μένα δεν πρέπει να στείλουμε εγγυητική και να μην παίξει ο Ηρακλής. Αυτό το κωλοχανείο που λέγεται ποδόσφαιρο, που έχει μέσα όλα τα καφενεία και τον Ηρακλή δεν τον έχει. Αυτό θέλουμε, τα καφενεία. Αφήστε έξω τη μάνα των ομάδων της πόλης. Καλά κάνετε. Αν δούμε αίμα γινόμαστε βρικόλακες.

Αυτή τη στιγμή που μετά από χρόνια υπάρχει ένας άνθρωπος, σοβαρός αληθινά, βάζει δικά του λεφτά, οδηγείται μια κατάσταση στο να τον πνίξει. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας σαν ποδόσφαιρο. Να πνίξουμε αυτόν που θα έρθει με τον ρομαντισμό του να βάλει κάτι.

«Να πληρώσει τα λεφτά του Παπαθανασάκη, του απατεώνα; Εδώ χρωστούσε ο απατεώνας, όχι ο Τομ. Αυτοί πάνε να τον πνίξουν και να μην πάρουν μία. Μιλάμε για βλάκες, για βόδια»

Ο Τομ Παπαδόπουλος χωρίς να έχει τίποτα στα χέρια του, πλήρωσε όλους τους ποδοσφαιριστές. Να πληρώσει τα λεφτά του Παπαθανασάκη, του απατεώνα; Το ζητούμενο είναι ένα. Ότι αν δεν προστατευτεί από τους ίδιους ανθρώπους... Αν σου χρωστάω εγώ, εσύ εύχεσαι να είμαι καλά. Εδώ χρωστούσε ο απατεώνας, όχι ο Τομ. Αυτοί πάνε να τον πνίξουν και να μην πάρουν μία. Μιλάμε για βλάκες, για βόδια.

Ο συγκεκριμένος και δεν χρωστάει και πάμε να τον σκοτώσουμε. Είμαστε πολύ μεγάλοι μάγκες. Πάνε να παίξουν με τις ψυχές οικογενειών που μαζεύτηκαν να πάνε για έναν στόχο. Τώρα θα εμφανιστούν πενήντα απίθανοι να τον ανατρέψουν. Είναι αμαρτία. Αυτή τη στιγμή ίσως είναι από τους πλέον ρομαντικούς, ένα στυλ Βελλή».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL NEWS

Last modified onΔευτέρα, 22 Οκτώβριος 2018 19:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep