Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πρόταση σε Ουκάρ

Ο Ουκάρ Κεντάλ είναι από τους ποδοσφαιριστές που έκανε κρούση ο Πιερικός για την ενίσχυση της άμυνας του. Ο Ουκάρ Κεντάλ είναι από τους ποδοσφαιριστές που έκανε κρούση ο Πιερικός για την ενίσχυση της άμυνας του.

Ο Πιερικός θέλει τον Ουκάρ Κεντάλ, δεν τα βρήκε με τον Βούλγαρο επιθετικό που συζητούσε και υπάρχουν διαπραγματεύσεις για την ανανέωση με Μοκακέ.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται στον Πιερικό που έχει ανοικτά αρκετά μέτωπα. Ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Παπαδόπουλος ταξίδεψε στην Βουλγαρία για να κάνει απευθείας διαπραγματεύσεις με τον επιθετικό που τους είχε προταθεί, αλλά δεν προχωρά η περίπτωση του.

Παράλληλα για το θέμα της άμυνας έγινε κρούση στον Ουκάρ Κεντάλ, ο οποίος βέβαια έχει και άλλες προστάσεις, ενώ το κασέ του είναι αρκετά υψηλό και χρειάζεται να γίνουν πολλές διαπραγματεύσεις για να καταλήξουν σε συμφωνία. Ο 31χρονος αμυντικός τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον ΟΦΗ, ενώ έχει συνυπάρξει στον Ιωνικό με τον Νίκο Γκουλή.

Σε συζητήσεις με τον πρόεδρο του Πιερικού Κώστα Παπαδόπουλο για την ανανέωση του συμβολαίου του είναι και ο Μοκακέ, ο οποίος πήγε τον Ιανουάριο του 2012 στην Κατερίνη και προσέφερε αρκετά στα 17 ματς που αγωνίστηκε και σημείωσε 5 γκολ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep