Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Όλο το βάρος σε Καούνο-Πόνσε

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό αν ο Πόνσε (φωτ.) μετακομίσει στην ΑΕΛ. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό αν ο Πόνσε (φωτ.) μετακομίσει στην ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ «καίγεται» να κλείσει δύο κενά στο ρόστερ.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις αναφορικά με τις περιπτώσεις των Ντάνιελ Πόνσε και Βαγγέλη Καούνου στην ΑΕΛ. Τόσο ο Αργεντινός μέσος όσο και ο Έλληνας επιθετικός είναι σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις και το σίριαλ της απόκτησης του πρώτου και της ανανέωσης συμβολαίου του δεύτερου θα κλείσει άμεσα.

Ο προπονητής Μιχάλης Ζιώγας έχει σε εκτίμηση και τους δύο ποδοσφαιριστές και αν τελικά ο Πόνσε αποκτηθεί και ο Καούνος ανανεώσει, τότε η ομάδα θα κλείσει δύο σημαντικές τρύπες στην ενδεκάδα. Βέβαια επιτακτική είναι και η ανάγκη μεταγραφής στόπερ και ίσως ενός ακόμα σέντερ φορ. «Θέλουμε να φέρουμε στην ΑΕΛ ποδοσφαιριστές που θα έχουν αγωνιστικό κίνητρο και όχι οικονομικό» σχολιάζουν οι επιτελείς των «βυσσινί», οι οποίοι προετοιμάζονται για τη Δευτέρα (16/7), οπότε και θα γίνει η πρώτη προπόνηση ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Last modified onΔευτέρα, 16 Ιούλιος 2012 01:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep