Ηρακλής με... καθυστέρηση

Ο Ηρακλής επικράτησε με 3-0 στην πρεμιέρα του για τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος στη Νάξο με αντίπαλο την Θύελλα Καμαρίου. Ο Ηρακλής επικράτησε με 3-0 στην πρεμιέρα του για τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος στη Νάξο με αντίπαλο την Θύελλα Καμαρίου.

Το καλό του πρόσωπο έβγαλε έστω και αργά ο «γηραιός» με νίκη (3-0) επί της Θύελλας Καμαρίου για τον 1ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Ο Ηρακλής έχει αργήσει να βρει το καλό του πρόσωπο την φετινή περίοδο, πέρασε στα πέναλτι με αντίπαλο τον Εθνικό από την φάση των «32» και με αντίπαλο τώρα την Θύελλα Καμαρίου στη Νάξο για την 1η αγωνιστική των ομίλων κατάφερε να βρει γκολ αρκετά αργά με κεφαλιά του Ζιαμπάρη (58'), αλλά στις καθυστερήσεις με τον Παναγιωτούδη (91') και Κλέιτον (93') έκανε το σκορ 3-0. 

Η ομάδα της Σαντορίνης ήταν αρκετά αξιόμαχη, έκανε πολλές ενέργειες στο παιχνίδι και έψαξε μέχρι και τις καθυστερήσεις την ισοφάριση για να πάρει έστω ένα βαθμό από αυτό το ματς. Στο τέλος, η εμπειρία του Ηρακλή και η κούραση την έκαναν να δεχθεί δύο εύκολα γκολ και να πάρει ένα σκορ που δεν αποτυπώνει την εικόνα της αναμέτρησης. 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ 0-3

ΓΚΟΛ: 58' Ζιαμπάρης, 91' Παναγιωτούδης, 93' Κλέιτον  

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κώστας Μιχάλης) Ανδριόλας, Σπανός, Γελαδάρης, Μαντούσης (73' Σ. Φύτρος), Ρέτζος, Φίλων, Ερρίκος, Σιμιτσής, Ζανελάρης, Φύτρος Μ. (70' Δαβίλας), Μαυρομάτης.  

ΗΡΑΚΛΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Βοσνιάδης, Κανακούδης (30' Γεωργίου), Κουτρουμάνος (57' Κουκόλης), Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Μουμίν, Μενδρινός, Πασάς, Χασομέρης, Κλέιτον, Ρόβας (85' Παναγιωτούδης).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep