Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πρώτη» με όνειρα ο Γάζωρος

Την πρώτη του προπόνηση έκανε το απόγευμα της Παρασκευής (13/7) ο Εθνικός Γαζώρου, ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Το παρών έδωσαν και νέα πρόσωπα, όσοι δηλαδή αποκτήθηκαν και όσοι θα αποκτηθούν: Μουσικάκης, Γεωργιάδης, Ναλμπάντης, Mπεκιάρης, Xρ. Ζιγκερίδης, Καρυπίδης, Μερεσιώτης, Νίρλας, Γκόγκας, Αποστολίδης και Σαββίδης. Πριν από την προπόνηση, μάλιστα, έγινε αγιασμός.

 

Ο πρόεδρος Γιώργος Καλαποτλής είπε: «Είναι μια συνέχεια μιας πετυχημένης χρονιάς. Ξεκινάμε με πολύ όρεξη και με πολλά όνειρα για την καινούργια χρονιά θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από το να αφήσουμε το στίγμα μας και στην Football League. Δύο συνεχόμενες άνοδοι είναι αποτέλεσμα μιας πολύ καλής οργάνωσης που έχουμε, της όρεξης και της βοήθειας που έχουμε από τον κόσμο. Κάνουμε την πρώτη προπόνηση στο γήπεδο του Γαζώρου όπου θα γίνονται οι περισσότερες προπονήσεις, είναι το γήπεδό μας. Αν δείτε το ρόστερ μας θα διαπιστώσετε ότι οι Σερραίοι παίκτες επέστρεψαν στον Νομό μας για να παίξουν ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο. Όσο περισσότεροι Σερραίοι σε υψηλό επίπεδο τόσο το καλύτερο για μας».

 

Ο τεχνικός Παναγιώτης Διλμπέρης επισήμανε: «Εγώ είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που η διοίκηση έχει υλοποιήσει τους μεταγραφικούς στόχους σε ένα ποσοστό περίπου 95% και από δω και πέρα χρειάζονται το πολύ δύο με τρεις παίκτες για να εκπληρωθεί ο αρχικός προγραμματισμός. Ξεκινάμε με πάρα πολύ όρεξη που εκπορεύεται από το γεγονός ότι η ομάδα θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε αυτήν την κατηγορία. Θέλουμε να αφήσουμε το στίγμα μας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να μάθουν όλοι που βρίσκεται ο Γάζωρος και ποιοι είναι αυτοί οι συντελεστές που έχουν φέρει την ομάδα μέχρι εδώ, ξεκινώντας από την διοίκηση, το προπονητικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές και νομίζω έχουμε πλέον όλα τα εφόδια για να το καταφέρουμε. Νομίζω ότι για πρώτη φορά οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν είναι εισηγήσεις δικές μου από την άποψη ότι τους γνωρίζω πολύ καλά. Στόχος μας είναι το καλό ποδόσφαιρο να γεμίσουμε το γήπεδο με όσο γίνεται με όσο περισσότερο Σερραίους, να αποδείξουμε και να αναδείξουμε το Σερραϊκό στοιχείο γι αυτό και αποκτήθηκαν πολλά παιδιά που έχουνε γενέτειρα τον Νομό και από κει και πέρα θα δούμε μέσα από αυτήν την προσπάθεια τι θα προκύψει».

Last modified onΠαρασκευή, 13 Ιούλιος 2012 22:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep