«Να δουλέψουμε τα λάθη μας»

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μίλησε για τα λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του και έφεραν τρία γκολ στο τέλος. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μίλησε για τα λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του και έφεραν τρία γκολ στο τέλος.

Ο τεχνικός του Αιγινιακού, Απόστολος Χαραλαμπίδης μίλησε μετά την φιλική ήττα με 4-2 από τον Ηρακλή στην Πιερία για τα σωστά και τα λάθη που έκανε η ομάδα του. 

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης τόνισε πως ο στόχος του Αιγινιακού είναι το πρωτάθλημα και τότε θέλει να είναι έτοιμη η ομάδα, ενώ από το φιλικό με τον Ηρακλή κράτησε το ότι κράτησε το σκορ μέχρι το 80ό λεπτό, αλλά και τα λάθη που ακολούθησαν και έφεραν την ήττα. Οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας της Πιερίας. 

«Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και θα διεκδικήσει την άνοδο στη Super League. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε μια νεανική ομάδα και δείξαμε και με την εμφάνισή μας ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Μέχρι το 80ό λεπτό δεν χάναμε, αλλά έγιναν τρία λάθη από εμάς και ο Ηρακλής τα εκμεταλλεύτηκε και πήρε τη νίκη. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος».

Last modified onΣάββατο, 22 Σεπτέμβριος 2018 14:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep