Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κοιτάζει και έξω

Ο πρόεδρος της Καλλονής Νίκος Μιχαλάκης έχει αναλάβει αποκλειστικά το θέμα του προπονητή και τις συζητήσεις μαζί του. Ο πρόεδρος της Καλλονής Νίκος Μιχαλάκης έχει αναλάβει αποκλειστικά το θέμα του προπονητή και τις συζητήσεις μαζί του.

Στην Καλλονή θέλουν να κλείσουν με το θέμα του προπονητή μέχρι το τέλος της εβδομάδας και «εξετάζουν» τις τελευταίες περιπτώσεις.

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα του προπονητή στην Καλλονή, με τον πρόεδρο της ομάδας Νίκο Μιχαλάκη να «τρέχει» μόνος του το θέμα και να έχει κάνει όλες τις επαφές με τους Ελληνες προπονητές που έχουν προταθεί για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία. Τον πρόεδρο της Καλλονής εκτός από την ελληνική αγορά απασχολεί και αυτή του εξωτερικού, αφού εξετάζει και τις περιπτώσεις τεχνικών που του έχουν προταθεί από ευρωπαϊκές χώρες.

Το πρόβλημα για να καταλήξει σε αυτή την λύση είναι η μη γνώση της ελληνικής πραγματικότητας και των δυσκολιών που υπάρχουν στο πρωτάθλημα της Football League. Από την εγχώρια αγορά το προβάδισμα έχει ο Τιμόθεος Καβακάς που οι πληροφορίες των φέρνουν να είναι πιο κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν τα ραντεβού που είχαν οι δύο πλευρές και βέβαια η επιτυχημένες βάσεις που έβαλε στο πρώτο εξάμηνο της παραμονής του στον Πλατανιά, ο οποίος ανέβηκε τελικά στην Super League.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep