Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τοπαλίδης το νούμερο 1

Τον Λευτέρη Τοπαλίδη από την Χαλκίδα απέκτησε η Αναγέννηση Επανομής και είναι η πρώτη μεταγραφή της ομάδας για αυτό το καλοκαίρι. Τον Λευτέρη Τοπαλίδη από την Χαλκίδα απέκτησε η Αναγέννηση Επανομής και είναι η πρώτη μεταγραφή της ομάδας για αυτό το καλοκαίρι.

Η Επανομή ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου τερματοφύλακα Λευτέρη Τοπαλίδη.

Ο Λευτέρης Τοπαλίδης είναι η πρώτη μεταγραφή της Αναγέννησης Επανομής για το φετινό καλοκαίρι. Ο 26χρονος τερματοφύλακας που την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε με την Χαλκίδα στην Δ’ Εθνική επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στην Football League για να πάρει μια από τις θέσεις στην τριάδα των τερματοφυλάκων της ομάδας.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της Αναγέννησης Επανομής ο Λευτέρης Τοπαλίδης είπε: «Επιστρέφω μετά από ένα χρόνο στη Β΄ Εθνική, με στόχο να βοηθήσω την Επανομή να πετύχει τους στόχους της. Έχω πολλή όρεξη να προσφέρω και θέλω να ανταποδώσω στην Αναγέννηση την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποί της. Θέλαμε και οι δυο να τα βρούμε και αποφασίσαμε σχετικά γρήγορα να συμφωνήσουμε. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις για τη νέα χρονιά και αποτελεί επιπλέον κίνητρο για μένα η καλή περσινή σεζόν της Επανομής. Μακάρι να την επαναλάβουμε».

Ο Σάββας Ταταρίδης είναι ο άλλος τερματοφύλακας της ομάδας, ενώ η διοίκηση της Επανομής βρίσκεται σε συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Θοδωρή Μαλαμή ώστε να κλείσει η τριάδα των πορτιέρο.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΠΑΛΙΔΗ

 

ΣΕΖΟΝ

ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΓ. ΑΓΩΝΕΣ ΓΚΟΛ
2006-07 Νέοι Επιβάτες Γ 18 -
2007-08 Νέοι Επιβάτες Γ - -
2008-09 Δόξα Δράμας Γ 28 -
2009-10 Δόξα Δράμας Β 15 -
2010-11 Δόξα Δράμας Β 18 -
2011-12 Ζάκυνθος Γ 3 -
2011-12 Χαλκίδα Δ 14 -

.

Last modified onΤετάρτη, 11 Ιούλιος 2012 21:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep