Αντετοκούνμπο στα... Σπάτα!

O Φράνσις Αντετοκούνμπο (πρώτος από δεξιά) μαζί με τα αδέρφια του Κώστα, Θανάση και Γιάννη O Φράνσις Αντετοκούνμπο (πρώτος από δεξιά) μαζί με τα αδέρφια του Κώστα, Θανάση και Γιάννη

Ο Αήττητος Σπάτων, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, έχει κινήσει διαδικασίες για την κατάθεση συμβολαίου του Φράνσις Αντετοκούνμπο.

Τον Ιανουάριο ένας... Αντετοκούνμπο είχε απασχολήσει τη Football League. Τότε η Σπάρτη ήταν αυτή που είχε ανακοινώσει την απόκτηση του 30χρονου Φράνσις, του μεγαλύτερου των αδερφών Αντετοκούνμπο, με τον πρόεδρο Δημήτρη Νικόλαρο να μιλά για την απήχηση που είχε η συγκεκριμένη κίνηση. Ωστόσο, ο συγκεκριμένος όχι μόνο δεν αγωνίστηκε ποτέ με την ομάδα της Λακωνίας, αλλά δεν έκανε και προπόνηση.

Παρολα αυτά ο Φράνσις Αντετοκούνμπο, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, φαίνεται πως θα βρει μία θέση σε ρόστερ ομάδας Football League την επόμενη σεζόν. Συγκεκριμένα, ο νεοφώτιστος στη δεύτερη κατηγορία Αήττητος Σπάτων φέρεται να έχει κινήσει τις διαδικασίες, προκειμένου να καταθέσει το συμβόλαιό του και να εκδοθεί δελτίο!

Τον Ιανουάριο η Σπάρτη είχε την ενημέρωση ότι ο 30χρονος μέσος αγωνιζόταν σε ομάδα της Νιγηρίας και δεν προερχόταν από αποχή, όμως δεν τον είδαμε ποτέ να αγωνίζεται με τα κυανέρυθρα.

Last modified onΤρίτη, 29 Ιανουάριος 2019 12:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep