«Όλοι μαζί στην κορυφή»

Ο Σάκης Χατζόγλου μίλησε για την ανάγκη να είναι όλα τα αθλήματα του Ηρακλή στην πρώτη κατηγορία. Ο Σάκης Χατζόγλου μίλησε για την ανάγκη να είναι όλα τα αθλήματα του Ηρακλή στην πρώτη κατηγορία.

Ο Σάκης Χατζόγλου ευχήθηκε όλες οι ομάδες του Ηρακλή να αγωνίζονται στην μεγαλύτερη κατηγορία τη νέα σεζόν με αφορμή την κοινή τους παρουσία στα εγκαίνια του περιπτέρου του «γηραιού» στη ΔΕΘ. 

Στο ραδιόφωνο Metropolis FM 95,5 μίλησε το μέλος της διοίκησης του Ηρακλή, Σάκης Χατζόγλου και τόνισε πως στόχος είναι να γίνει πάλι γιορτή στο τέλος της σεζόν που θα αφορά όλες τις ομάδες του «γηραιού» που επιζητούν την επιστροφή τους στην πρώτη κατηγορία. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 FM : 

Για τα εγκαίνια στο περίπτερο του Ηρακλή: «Νομίζω πως δεν θα έπρεπε να λείπει από αυτό το πάρτι ο Ηρακλής. Κάναμε καλές προσπάθειες στο να φτιάξουμε κάτι όμορφο σύμφωνα με αυτό που είχαμε πέρυσι. Θεωρώ ότι θα περάσουμε ωραία στα εγκαίνια της Τρίτης (11/9) και θα είναι μια ωραία εκδήλωση. Θα είναι όλη η ομάδα εκεί. Περιμένουμε όλο τον κόσμο να έρθει από το περίπτερο μας και να το γιορτάσουμε. Να δώσουμε ένα χέρι βοηθείας σε αυτά τα παιδιά που θα είναι αύριο εδώ. Να είμαστε και οι τρεις ομάδες στην πρώτη κατηγορία του χρόνου».

Αν θα μπορέσουν να επαναλάβουν το πάρτι στο τέλος του πρωταθλήματος: «Είμαι σίγουρος για αυτό. Βλέπω το πάθος που υπάρχει στη διοίκηση. Είναι ήδη μια Super League ομάδα, η οποία αν ήταν σήμερα στην μεγάλη κατηγορία θα τερμάτιζε αρκετά ψηλά».

Το γεγονός ότι η ομάδα είναι πιο έμπειρη και πήρε μεγάλους σε ηλικία παίκτες: «Δεν είναι έτσι ακριβώς. Ο μέρος όρος ηλικίας δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 30. Χρειάζεται περισσότερο ώριμους ποδοσφαιριστές η κατηγορία και παιδιά που θα την έχουν φάει με το κουτάλι. Θεωρώ πως η Football League είναι πιο δύσκολη από τη Super League. Η δεύτερη κατηγορία επειδή δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, θεωρώ πως είναι μια κατηγορία που πρέπει να την προσέξουν όλοι. Έχει πολύ καλές ομάδες, οι οποίες με το νέο σύστημα που θέλουν να φτιάξουν, δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθηθούν. Είναι ομάδες με κόσμο και γήπεδα ενώ αντίθετα υπάρχουν ομάδες της Super League που δεν τα έχουν αυτά».

Το τηλεοπτικό μέτωπο: «Νομίζω ότι ο Υπουργός έχει δεσμευτεί για φέτος και θα τηρήσει το λόγο του. Κάποια λεφτά έχουν συμφωνηθεί ήδη. Οι υπόλοιπες ομάδες πιστεύουν ότι ο Ηρακλής επειδή είναι το μεγάλο brad name της κατηγορίας, θα έπρεπε να έχει μεγάλα έσοδα σε αυτό το κομμάτι και αυτό είναι προς τιμήν τους. Μου άρεσε πολύ η εκτίμηση και ο σεβασμός που υπήρχε στο όνομα του Ηρακλή».

Την τάση που υπάρχει να γίνει αφεντικό ο Τομ Παπαδόπουλος: «Απλά ο Τομ Παπαδόπουλος έχει κάνει κινήσεις οι οποίες έχουν κερδίσει τον κόσμο του Ηρακλή. Τους έχει φέρει πιο κοντά. Βοήθησε σε δύσκολες στιγμές. Έδωσε ρευστό εκεί που χρειαζόμασταν. Έβαλε το μετοχικό που έχει προχωρήσει. Δεν μπορούμε όμως, να αφήσουμε στην άκρη τον Καρίμ Σορούρ, ο οποίος είναι αξιόλογος και αξιόπιστος. Έχει κάνει τις κινήσεις του και έχει πάρει τα χαρτιά του. Είναι έτοιμος και αυτός να καταθέσει το μετοχικό κεφάλαιο».

Για τη δική του συμμετοχή: «Έχουν γίνει συζητήσεις και για τους δύο στο πρόσφατο παρελθόν. Και οι δύο έχουν τοποθετηθεί ανοικτά ότι χρειαζόμαστε και κάποια παιδιά από αυτή τη διοίκηση, μπορεί και όλους. Όπως γνωρίζουμε όλοι, αυτή η διοίκηση είναι Ηρακληδέων που αγαπούν την ομάδα».

Αν ήταν κίνηση ματ η έλευση του Μυροφορίδη: «Εμείς πέρυσι ήμασταν ερασιτεχνική ομάδα με ερασιτέχνες διοικούντες. Ήθελα να πω ότι ο Ηρακλής πάσχει από νέους παράγοντες. Πρέπει να τοποθετηθεί ανοικτά πάνω σε αυτό το κομμάτι και να μπουν σε πόστα άνθρωποι που θα βοηθήσουν Ηρακλή. Πέρυσι ήμασταν ερασιτέχνες και φέτος γινόμαστε επαγγελματίες. Χρειάζεται να βοηθήσουν οι νέοι άνθρωποι για το καλό της ομάδας. Νομίζω ότι ο Παύλος Μυροφορίδης ήταν από τις καλύτερες κινήσεις που κάναμε, ίσως η καλύτερη μεταγραφή».

Αν αυτή η... λύσσα υπάρχει στον Ηρακλή: «Εμείς είχαμε κάνει εμβόλιο αλλά ήρθε ο Μυροφορίδης και μας έφερε το αντίδοτο. Έχουμε παρασυρθεί και εμείς πάνω σε αυτό το κομμάτι. Και στα αγωνιστικά αν και δεν ασχολούμαι εγώ προσωπικά καθώς αναζητώ λύσεις στο οικονομικό και στο διοικητικό κομμάτι της ομάδας. Μας έχει παρασύρει και μας έχει βάλει τον ιό στο αίμα».

Για τους Κατσαμπή, Μπαξεβάνο και Βοσνιάδη: «Ο Τάσος Κατσαμπής είναι άνθρωπος κλειδί για την περσινή άνοδο που κράτησε και τα αποδυτήρια της ομάδας. Για μένα είναι ένα διαμάντι και ένα χρυσάφι που πρέπει να παραμείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα. Ο Σπύρος Μπαξεβάνος είναι ένας πολύ καλός προπονητής και καλό παιδί που πρέπει να τον στηρίξουν και να τον προσέξουν όσοι άνθρωποι είναι κοντά του. Αν στηριχτεί ο Μπαξεβάνος θα είναι από τα επόμενα μεγάλα ονόματα προπονητών στη χώρα μας. Ο Αλέκος Βοσνιάδης είναι ήδη ένα φτασμένο όνομα και τον γνωρίζω προσωπικά. Είναι από τις κατάλληλες λύσεις για την ομάδα μας γιατί είναι Super League προπονητής και θα μας φτάσει ψηλά».

Αν είναι το Κύπελλο ένας από τους στόχους: «Ο μόνος στόχος είναι να βγούμε στην Super League. Θα αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια όπως κάνει πάντα ο Ηρακλής. Όλα τα άλλα παιχνίδια απλά θα τα βλέπουμε σαν να πρέπει να τα κερδίσουμε. Θέλουμε μια καλή πορεία αλλά βλέπουμε τα παιχνίδια στο Κύπελλο σαν φιλικά για να μονταριστεί καλύτερα η ομάδα. Το Κύπελλο βέβαια είναι και μια πηγή εσόδων. Είναι καλή ευκαιρία για τον προπονητή ώστε να δει στα δύσκολα την ομάδα του».

Τις εκπλήξεις που πρέπει να περιμένει ο κόσμος από τον Ηρακλή για τα εγκαίνια: «Η έκπληξη θα είναι από την προσέλευση του κόσμου. Θα έχουμε πολύ κόσμο για ν γιορτάσουμε όλοι μαζί και να βοηθήσουμε την ομάδα μας να ανέβει εκεί που πρέπει να είναι».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep