Μένουν για προπονήσεις

Θα συνεχιστεί η δοκιμή των Άντι και Στάνιτς στις προπονήσεις του Αιγινιακού από τον Απόστολο Χαραλαμπίδη. Θα συνεχιστεί η δοκιμή των Άντι και Στάνιτς στις προπονήσεις του Αιγινιακού από τον Απόστολο Χαραλαμπίδη.

Άντι και Στάνιτς θα συνεχίσουν να κάνουν προπονήσεις με τον Αιγινιακό και θα υπάρξουν επαφές για την απόκτησή τους. 

Θετικά δείγματα γραφής άφησαν στο 20λεπτο που αγωνίστηκαν στην φιλική νίκη του Αιγινιακού επί της Κ20 του ΠΑΟΚ το Σάββατο (8/9) οι Μεσάκ Εσούν Άντι και Βέλικο Στάνιτς. Αυτό τους δίνει την ευκαιρία να συνεχίσουν προπονήσεις με την ομάδα της βόρειας Πιερίας, ώστε να δείξουν κι άλλα στοιχεία για το παιχνίδι τους και να παράλληλα η διοίκηση να συζητήσει με τους εκπροσώπους τους για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Ο Αιγινιακός χρειάζεται ενίσχυση σε αυτές τις δύο θέσεις, του κεντρικού αμυντικού που είναι ο 21χρονος Βέλικο Στάνιτς, αλλά και του κεντρικού επιθετικού που είναι ο Μεσάκ Εσούν Άντι. Αυτό, όμως, δεν μπορεί να προδιαγράψει την συμφωνία. Πρέπει να περάσουν το στάδιο της δοκιμής και στα εσωτερικά διπλά των προπονήσεων, καθώς και να συμφωνήσουν στους όρους του συμβολαίου. Η προθεσμία για τους ελεύθερους είναι μέχρι την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου και αν προλάβουν οι «κυανόλευκοι» τις διαδικασίες είναι εφικτό να τους έχει στη διάθεσή του και για την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου την Κυριακή (16/9) ο τεχνικός, Απόστολος Χαραλαμπίδης.    

Last modified onΚυριακή, 09 Σεπτέμβριος 2018 15:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep