Με ανατροπή ο Αήττητος

Ο Αήττητος Σπάτων μετέτρεψε το 0-2 σε 4-2 στην εντός έδρας φιλική αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Το πρώτο εντός έδρας φιλικό παιχνίδι έδωσε την Παρασκευή (07/09) ο Αήττητος Σπάτων. Οι νεοφώτιστοι υποδέχτηκαν σε ένα πολύ δυνατό τεστ τον Πανιώνιο και κατάφεραν να μετατρέψουν το 0-2 σε 4-2!

Στο 6' και το 19' ο Σωτήρης Τσιλούλης βρήκε δίχτυα και έβαλε μπροστά με δύο γκολ τον Πανιώνιο, όμως ο Αήττητος έβγαλε αντίδραση και έφτασε στην ισοφάριση πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα, στο 20' από εκτέλεση κόρνερ του Γροντή ο Ντομίνγκες με αυτογκόλ έκανε το 2-1 και στο 28' από εκτέλεση φάουλ του πρώτου ο Μάγκας ισοφάρισε.

Στο 65' ο Ματσούκας έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους με εκτέλεση πέναλτι και στο 90' ήρθε η ασίστ του Μαρουκάκη και τέρμα του Σπυρόπουλου για το 4-2.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Σούλης Παπαδόπουλος): Κοκκαλάς, Κολλαράς, Μάγκας, Χριστοφιλέας, Μουστάκης, Κασνέτση, Ηρακλής, Νηκλιτσιώτης, Γροντής, Ματσούκας, Βασιλείου. Έπαιξαν και οι: Μανωλάς, Βούκοβιτς, Σταματάκης, Σπυρόπουλος, Χατζηιωάννου, Μαρουκάκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ζοσέ Ανιγκό): Μαλερμπέ, Κούρντι, Τσιλούλης, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Ρίβας, Ντομίνγκες, Άλμπεργκ, Μασούρας, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου. Έπαιξαν και οι: Σαραμαντάς, Κεϊτά, Ντε Ταντέο, Σεράφ, Σιντί, Αλί.

Last modified onΠαρασκευή, 07 Σεπτέμβριος 2018 21:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep