«Θα βρούμε τη χημεία μας»

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης γνωρίζει πως απαιτείται χρόνος για να φτιαχτεί  πάλι η χημεία της ομάδας του Αιγινιακού. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης γνωρίζει πως απαιτείται χρόνος για να φτιαχτεί πάλι η χημεία της ομάδας του Αιγινιακού.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μίλησε για την φιλική αναμέτρηση του Αιγινιακού με τον Μακεδονικό στο FL News. 

Η ήττα από τον Μακεδονικό με 3-2 στην Θεσσαλονίκη για τον Αιγινιακό μπορεί να είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα αφού η ομάδα της Πιερίας προηγήθηκε κιόλας στο σκορ, αλλά αυτό που «κρατά» ο τεχνικός της Απόστολος Χαραλαμπίδης είναι οι αντίδραση μετά την απώλεια ποδοσφαιριστών του βασικού σχήματος. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στο FL News για τις εντυπώσεις του από την αναμέτρηση με τον Μακεδονικό. 

«Στο φιλικό με τον Μακεδονικό υπήρξαν πολλές στιγμές του αγώνα που βγάλαμε στο γήπεδο στοιχεία που έχουμε δουλέψει σε όλη την προετοιμασία. Σίγουρα όταν φεύγουν παιδιά του βασικού κορμού στο τέλος της προετοιμασίας χρειάζεται χρόνος για να το διαχειριστείς και να το διορθώσεις με δουλειά στις προπονήσεις και στα παιχνίδια. Εμείς πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ξαφνικό πρόβλημα που μας προέκυψε και υπάρχει το υλικό για το κάνουμε. Αυτό που χρειάζεται είναι ο χρόνος και πιστεύω πως θα έχουμε μπροστά μας όσο χρειάζεται για να ξαναβρούμε την χημεία μας». 

Για το θέμα των μεταγραφών και της ενίσχυσης της τελευταίας στιγμής τόνισε: «Δεν θα κάνουμε σε καμία περίπτωση κίνηση απλά για να την κάνουμε, θα πρέπει να βρούμε ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν παραπάνω πράγματα και αυτό θα φανεί τις επόμενες ημέρες».  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep