Μάθημα στην Καλλιθέα

Ο Αήττητος επικράτησε 1-0 της Καλλιθέας στο Ελ Πάσο με γκολ του Ματθαίου Μαρουκάκη. Ο Αήττητος επικράτησε 1-0 της Καλλιθέας στο Ελ Πάσο με γκολ του Ματθαίου Μαρουκάκη.

Ο Αήττητος μπορεί να επικράτησε 1-0 στο Ελ Πάσο, αλλά η σαφώς πιο ανέτοιμη Καλλιθέα τον προβλημάτισε σε πολλά σημεία του αγώνα.

Νίκη με 1-0 για τον Αήττητο στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» απέναντι στην Καλλιθέα που χτίζει μια νεανική ομάδα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και αυτό ήταν μόλις το τρίτο της φετινό φιλικό. Η ομάδα των Σπάτων προηγήθηκε μόλις στο 7ο λεπτό με γκολ του Ματθαίου Μαρουκάκη, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Σεζάι, βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Παρά το γρήγορο γκολ, η ομάδα του Αήττητου δεν κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα της Καλλιθέας και οι δύο αντίπαλοι είχαν τις στιγμές τους στο παιχνίδι, με τη φιλοξενούμενη να βρίσκει περισσότερες φάσεις προς το τέλος με τον Ματσούκα που ήταν πιο δραστήριος από αριστερά.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ 0-1
ΓΚΟΛ: 7’ Μαρουκάκης
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σωτήρης Τζουμερκιώτης): Λαδάς, Νικολακάκης, Ευαγγέλου, Σεζάι, Κρις, Μάκος, Χαρίτος, Πλαβούκος, Γκέτσι, Γκιζγκιζιάν, Τζούνιορ. Αγωνίστηκαν και οι Νικολούδης, Κόττας, Χρήστου, Καλαματιάν, Καραγιάννης, Βασιλείου, Τσεβάς. 

ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Γεωργακόπουλος, Αμπάρα, Μανωλάς, Βούκοβιτς, Μάγκας, Κασνέτση Χατζηιωαννίδης, Σταματάκης, Μαρουκάκης, Νηκλιτσιώτης, Άντερσον. Αγωνίστηκαν και οι Σπυρόπουλος, Τσέλιος, Σοφιάνης, Κατσάρας, Κοκκαλάς, Ηρακλής, Μουστάκης, Βασιλείου, Γροντής, Ματσούκας, Κοκκόρης, Χριστοφιλέας, Κολλαράς.

Last modified onΤετάρτη, 05 Σεπτέμβριος 2018 21:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep