Προετοιμασία για Βοσνιάδη

Ο Αλέκος Βοσνιάδης αναμένεται να αναλάβει τον Ηρακλή μαζί με τους βασικούς συνεργάτες που είχε και στην Κέρκυρα. Ο Αλέκος Βοσνιάδης αναμένεται να αναλάβει τον Ηρακλή μαζί με τους βασικούς συνεργάτες που είχε και στην Κέρκυρα.

Στον Ηρακλή ζουν στην αναμονή της συμφωνίας με τον Αλέκο Βοσνιάδη, με τον Φώτη Γκιζέλη να έχει την ευθύνη των προπονήσεων αυτή την εβδομάδα. 

Ο Φώτης Γκιζέλης ανέλαβε το έργο της μετάβασης από τον Σπύρο Μπαξεβάνο στον Αλέκο Βοσνιάδη και θα «τρέξει» την ομάδα μέχρι την έλευση του νέου προπονητή του Ηρακλή. Με αυτή τη λύση θα πάει και στο φιλικό του Σαββάτου (8/9 - 17:30) με την ΑΕΛ στο Καυταζόγλειο στάδιο. Οι εξελίξεις, πάντως, έχουν προχωρήσει και ήδη έχουν γίνει γνωστά τα στελέχη που θα πλαισιώσουν τον 57χρονο στον «γηραιό» και θα είναι οι σταθεροί συνεργάτες που είχε και στην θητεία του στην Κέρκυρα. 

Ο Θάνος Χατζηανασίου θα αναλάβει βοηθός προπονητή και είναι η δεύτερη φορά που θα περάσει από τον Ηρακλή, αφού στο παρελθόν είχε διατελέσει τεχνικός στην Κ20 του «γηραιού». Ο Ηλίας Παπαθανασίου θα είναι ο γυμναστής της ομάδας και όλα αυτά θα επικυρωθούν με την συμφωνία ανάμεσα στον Βοσνιάδη και τον Ηρακλή, πιθανότατα μετά το τέλος του σεμιναρίου ανανέωσης του διπλώματος UEFA pro που γίνεται στην Θεσσαλονίκη και τελειώνει στις 10 Σεπτεμβρίου. 

Last modified onΤρίτη, 04 Σεπτέμβριος 2018 13:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep