Ξύπνησε στο δεύτερο

Ο Ηρακλής έχασε 1-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό.

Δύο πρόσωπα παρουσίασε ο Ηρακλής στο Πανθεσσαλικό, όπου ο Ολυμπιακός Βόλου τον νίκησε με 1-0. Ο Γηραιός ήταν ακίνδυνος στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο βελτίωσαν αισθητά την εικόνα του.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 24’ με μακρινό σουτ του Σαχινίδη για το 1-0. Ως το τέλος του πρώτου μέρους, ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να αντιδράσει και γίνει απειλητικός. Στο δεύτερο 45λεπτο ο Γηραιός απείλησε από κάποιες στημένες φάσεις, με τους Τάι και Περόνε, ενώ στο 84’ ο Πασάς αστόχησε σε τετ-α-τέτ. Οι Θεσσαλονικείς έδειξαν ότι χρειάζονται πολλή δουλειά για να «δέσουν» ως σύνολο και, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν ασύνδετοι και εμφάνισαν μεγάλες δυσκολίες στην ανάπτυξη.

Ολυμπιακός Βόλου (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Σάββας (87’ Παπαϊωάννου), Μπουτζίκος (73’ Ευθυμιάδης), Λεάντρο, Οικονομόπουλος (57’ Νόνης), Ρόκας (91’ Ζαχος), Σερτζίνιο (62’ Φλίγκος), Σκοπελίτης, Σαχινίδης (82’ Καναβός), Λώττας (57’ Κόλα), Ζγκούρι.

Ηρακλής (Σπύρος Μπαξεβάνος): Αμπάρης, Παναγιωτούδης, Κανακούδης (46’ Χιντζίδης), Κουκόλης (46’ Μουμίν), Ζιαμπάρης (46’ Κούσας), Στάμου (46’ Γιαννίτσης), Παπαδόπουλος (46’ Τάι), Χασομέρης (46’ Πασάς), Πτηνόπουλος (32’ Γεωργίου, 61’ Ντούνης), Ρόβας (46’ Περόνε), Καλτσάς (32’ Κωστούλας / 61’ Μενδρινός).

Last modified onΣάββατο, 01 Σεπτέμβριος 2018 21:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep