Προχωρούν οι Σορούρ, Παπαδόπουλος

Οι δύο υποψήφιοι επενδυτές του Ηρακλή κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις για να πάρουν την ΠΑΕ.

Η κούρσα για δύο συνεχίζεται στον Ηρακλή, με τους Τομ Παπαδόπουλο και Καρίμ Σορούρ να κάνουν τις κινήσεις τους, προκειμένου να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ. Ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας κινείται πιο μεθοδικά, προσπαθώντας να εξασφαλίσει την άδεια από την ΕΕΑ, μιας και προέρχεται από χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Τομ Παπαδόπουλος έδειξε τις προθέσεις του, στέλνοντας το πρώτο έμβασμα στον Γηραιό, λύνοντας το πρόβλημα ρευστότητας. Ο Ελληνοαμερικανός «τρέχει» κι αυτός για να συμπληρώσει τον φάκελο που πρέπει να καταθέσει στην ΕΕΑ.

Σε κάθε περίπτωση, το ποιος θα είναι το νέο αφεντικό στον Ηρακλή θα ξεκαθαρίσει στις 07/09, οπότε και λήγει η προθεσμία κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ. Από την πλευρά τους οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και ο Γηραιός είναι πλέον φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμερος. Αυτό σημαίνει ότι οι ποδοσφαιριστές μπορούν να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια, ενώ η ΠΑΕ έκανε ένα βήμα για την εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep