«Το πάρτι άρχισε» (pics)

Ενθουσιώδης η επίσημη πρώτη του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.

Την πρώτη ανοικτή προπόνηση της νέας σεζόν πραγματοποίησε ο Ηρακλής τη Δευτέρα (27/08) μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού. Οι οπαδοί δημιούργησαν «καυτή» ατμόσφαιρα και με συνθήματα και καπνογόνα έδωσαν το σύνθημα για πορεία πρωταθλητισμού.

Η ΠΑΕ σχολίασε χαρακτηριστικά: «Το πάρτι άρχισε...τα καλύτερα έρχονται...ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...», ενώ ο τεχνικός, Σπύρος Μπαξεβάνος δήλωσε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ:

«Είναι απολύτως θετικό το γεγονός ότι έχω στη διάθεσή μου πολλά αγωνιστικά εργαλεία. Η ομάδα έχει αποκτήσει υψηλή ποιότητα και το επίπεδο των προπονήσεων ανέβηκε θεαματικά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε εντατικά ώστε να εμφανιστούμε έτοιμοι μόλις αρχίσει το πρωτάθλημα.

Ο πιο δύσκολος τομέας στη δουλειά μας τώρα είναι η διαχείριση αυτού του έμψυχου δυναμικού, καθώς όταν διαθέτεις τόσο πολλούς και τόσο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, το συγκεκριμένο εγχείρημα είναι πιο περίπλοκο. Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούμε ότι θα βάλουμε πάνω από όλα και όλους το συμφέρον του Ηρακλή, το οποίο άλλοι θα κληθούν να υπηρετήσουν αγωνιζόμενοι ολόκληρα παιχνίδια και άλλοι λιγότερο. Δεν μας αφορά πόσοι θα ανέβουν, διότι εμείς πάμε για να κάνουμε το χρέος μας και να πάρουμε την πρώτη θέση».

Δείτε φωτογραφίες από την ανοικτή προπόνηση...

Last modified onΤρίτη, 28 Αύγουστος 2018 02:20

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep