Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα ακολουθήσουν και άλλοι»

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος ανήκει πλέον στην Κέρκυρα και την Super League και ο πρόεδρος του Φωκικού Σίμος Παπαδημητρίου δηλώνει υπερήφανος που η ομάδα του δίνει ποδοσφαιριστές στην μεγάλη κατηγορία. Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος ανήκει πλέον στην Κέρκυρα και την Super League και ο πρόεδρος του Φωκικού Σίμος Παπαδημητρίου δηλώνει υπερήφανος που η ομάδα του δίνει ποδοσφαιριστές στην μεγάλη κατηγορία.

Ο πρόεδρος του Φωκικού Σίμος Παπαδημητρίου δήλωσε υπερήφανος που η ομάδα του δίνει ποδοσφαιριστές στην Super League.

Ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιβεβαίωση της δουλειάς που γίνεται στον Φωκικό μέσα από τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών στην Super League παρουσιάστηκε ο πρόεδρος της ομάδας της Αμφισσας, Σίμος Παπαδημητρίου. Σε δηλώσεις του στο fokikos.gr τόνισε:

«Σαν Φωκικός χαιρόμαστε που επιλέγονται να αγωνιστούν στην μεγαλύτερη κατηγορία. Πρόκειται για τον δεύτερο ποδοσφαιριστή μας που παίρνει μεταγραφή φέτος για την Super League μετά τον Καλλέργη στον Ατρόμητο και θα ακολουθήσουν και άλλοι. Είχαμε μια πολύ καλή ομάδα πέρσι και αυτό φάνηκε ιδιαίτερα στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Δημήτρη Διαμαντόπουλο, που εκτός από πολύ καλός ποδοσφαιριστής είναι και ένα πολύ καλό παιδί. Η πόρτα του Φωκικού θα είναι πάντα ανοιχτή για αυτόν».

Στο fokikos.gr μίλησε και ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος που θέλησε να ευχαριστήσει την ομάδα της Αμφισσας για όσα του έδωσε σε δύσκολες εποχές.

"Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του Φωκικού που σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία για την χώρα ολόκληρη, με στήριξαν. Ελπίζω πως δικαιώθηκαν από αυτή την βοήθεια που μου παρείχαν, όπως δικαιώθηκα και εγώ παίζοντας σε αυτή την ομάδα καταφέρνοντας να πετύχουμε τους στόχους μας. Είχαμε όλη την χρονιά πολύ καλά αποδυτήρια, ήμασταν μια δεμένη παρέα εντός και εκτός γηπέδων και αυτό φαινόταν και μέσα στο γήπεδο, παίζαμε ο ένας για τον άλλον. Από τους φροντιστές, τους προπονητές, την διοίκηση, όλοι ήμασταν ένα σώμα. Χαίρομαι που αγαπήθηκα από τον κόσμο της Άμφισσας, γιατί το συναίσθημα είναι αμοιβαίο, τους αγάπησα και εγώ και χαιρόμουν να αγωνίζομαι μπροστά σε αυτόν τον κόσμο. Από εκεί και πέρα στόχος μου είναι να καθιερωθώ στην Super League και βήμα-βήμα να ανεβαίνω στην καριέρα μου όπως κάνω τα τελευταία χρόνια".

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep