Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νωρίτερα οι ...δοκιμές

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας έχει εγκρίνει την απόκτηση έξι ποδοσφαιριστών από αυτούς που δοκιμάστηκαν, αλλά θα πρέπει να περάσουν τις εργομετρικές εξετάσεις πριν υπογράψουν τα συμβόλαια τους με τον Βύζαντα Μεγάρων. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας έχει εγκρίνει την απόκτηση έξι ποδοσφαιριστών από αυτούς που δοκιμάστηκαν, αλλά θα πρέπει να περάσουν τις εργομετρικές εξετάσεις πριν υπογράψουν τα συμβόλαια τους με τον Βύζαντα Μεγάρων.

Στο Βύζαντα την εβδομάδα που έρχεται θα υποβληθούν σε εργομετρικά οι ποδοσφαιριστές που πέρασαν τις δοκιμές του Μαϊου ώστε να υπογράψουν συμβόλαια και στις 23 Ιουλίου να αρχίσουν προετοιμασία με την ομάδα.

Η στελέχωση του ρόστερ στον Βύζαντα μπαίνει στην τελική ευθεία και η αρχή θα γίνει με τους ποδοσφαιριστές που έπεισαν για την αξία τους στα φιλικά που έγιναν μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Οι έξι παίκτες που έδειξαν καλά στοιχεία και ότι μπορούν να σταθούν στο πρωτάθλημα της Football League αναμένεται να περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις την εβδομάδα που έρχεται και μετά να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση τους.

Είναι κυρίως ποδοσφαιριστές από μικρότερες κατηγορίες και νεαροί σε ηλικία που έχουν και αρκετά περιθώρια εξέλιξης. Μετά θα ακολουθήσουν οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που έληξαν τα συμβόλαια τους και είναι μέσα στα πλάνα του τεχνικού επιτελείου. Οι άνθρωποι της διοίκησης έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν κάποιες αναγνωριστικές συζητήσεις και θα φανεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας πόσοι από αυτούς θα συνεχίσουν την καριέρα τους στα Μέγαρα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep