Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τριετές στον Χαριτίδη

Ο Αντώνης Χαριτίδης υπέγραψε συμβόλαιο τριών χρόνων με τον Εθνικό Γαζώρου. Ο Αντώνης Χαριτίδης υπέγραψε συμβόλαιο τριών χρόνων με τον Εθνικό Γαζώρου.

Ο Εθνικός Γαζώρου ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Αντώνη Χαριτίδη και ο 20χρονος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αντώνη Χαριτίδη ανακοίνωσε ο Εθνικός Γαζώρου. Ο 20χρονος μέσος αποκτήκε την περσινή περίοδο από τις ακαδημίες της Ξάνθης και η προσφορά του στα δέκα ματς που αγωνίστηκε (2 γκολ) ήταν σημαντική με αποτέλεσμα η διοίκηση να προχωρήσει στην υπογραφή συμβολαίου με τριετή διάρκεια.

Παράλληλα ανακοινώθηκε η έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας, η οποία θα γίνει στις 11 Ιουλίου με τις εργομετρικές εξετάσεις που θα περάσουν οι ποδοσφαιριστές για δύο μέρες στο Αθλητικό Κέντρο NATURAL CHAMPIONS του Γιάννη Τόκκα. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει από τις 23 Ιουλίου μέχρι τις 4 Αυγούστου στον Λαϊλιά, με την ομάδα να κάνει τις προπονήσεις της στο γήπεδο της Ορεινής και να μένει στο ξενοδοχείο «ΑΕΤΟΠΕΤΡΑ».

Ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Διλμπέρης και το τεχνικό επιτελείο του Εθνικού Γαζώρου επέλεξαν αυτή την τοποθεσία διότι έχει τις εγκαταστάσεις για να τους προσφέρει όλα όσα χρειάζονται για την προετοιμασία της ομάδας.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep