«Ήρθε η ώρα για πράξεις»

Στήριξη από τον κόσμο και την πόλη των Σπάτων ζητά ο Αήττητος.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η σύσταση της ΠΑΕ Αήττητος Σπάτων και η διοίκηση ζητά τη στήριξη των φίλων του. Τα εισιτήρια διαρκείας έχουν τεθεί στην κυκλοφορία, ενώ τις επόμενες μέρες θα είναι διαθέσιμες και οι μετοχές. Στα Σπάτα ζητούν από όλους να ενισχύσουν την ομάδα, προκειμένου να είναι ανταγωνιστική τη νέα σεζόν στη Football League.

Το μπάτζετ έχει οριστεί στα 750.000 ευρώ, όπως ειπώθηκε στη συνέλευση, και στον Αήττητο θα ήθελαν να στηριχθεί ο μεγαλομέτοχος Νίκος Κατσιγιάννης, γι’ αυτό ζητούν να αποδειχτεί στην πράξη το σύνθημα της ομάδας «μια πόλη, μια ομάδα, μια οικογένεια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Αυτό δεν είναι το σλόγκαν της ομάδας;

Ώρα να το δείξουμε όλοι μας έμπρακτα με έργα και όχι λόγια, η ομάδα μας θέλει κοντά της στην πρώτη της εμφανίσει στα σαλόνια τις δεύτερης την τάξη λίγκας.

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας, από εβδομάδα με την οριστική τακτοποίηση του ΑΦΜ κυκλοφορούν και οι Μετοχές και πρέπει να δώσουμε όλοι μας το «ΠΑΡΩΝ».

Όμορφα τα λόγια και... ήρθε η ώρα για πράξεις απ όλους μας με όποιον τρόπο.

Η ομάδα τρέχει και τρέχουν και τα έξοδα, στην συνέλευση όλοι μας είδαμε και ακούσαμε ότι η ομάδα θέλει ένα μπάτζετ τις τάξης των 750.000 ευρώ.

Δεν θα αφήσουμε έναν άνθρωπο μόνο του να πολεμάει για μια ΟΜΑΔΑ, για μια ΠΟΛΗ ολόκληρη για το όνομα και την ιστορία του ΑΗΤΤΗΤΟΥ του δικού μας ΑΗΤΤΗΤΟΥ, ήρθε η ώρα να δείξουμε όλοι μας την δύναμη μας.

Τα πρώτα βήματα έγιναν στα μπαράζ, ΕΝΟΤΗΤΑ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ και ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ....
ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΗΤΤΗΤΟ ΜΑΣ...».

Last modified onΣάββατο, 11 Αύγουστος 2018 23:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep