Μυροφορίδης, παίκτες και χορηγία

Ο Παύλος Μυροφορίδης επέστρεψε στον Ηρακλή και μαζί του αρκετοί παίκτες.

Η επιστροφή του Παύλου Μυροφορίδη στον Ηρακλή τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη του θητεία είναι γεγονός. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το ποδοσφαιρικό τμήμα, θα παρουσιαστεί επίσημα την Παρασκευή (03/08) στις 14:00 σε συνέντευξη Τύπου.

Η επιστροφή του έμπειρου τεχνικού διευθυντή συνδυάζεται με τη χορηγία της Tipbet του Φώτη Μπαλτίδη και μέχρι την Παρασκευή θα ανακοινωθεί το ποσό.

Από εκεί και πέρα, έτοιμοι να επιστρέψουν στον Ηρακλή είναι και μια σειρά από παίκτες. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Metrosport» τέσσερις ποδοσφαιριστές προβάρουν και πάλι τα «κυανόλευκα». Ο Εμανουέλ Περόνε βρίσκονταν στις μεταγραφικές επιθυμίες του Σπύρου Μπαξεβάνου, με τον 35χρονο Αργεντινό επιθετικό να προέρχεται από μία πολύ καλή χρονιά στη Super League με την ΑΕΛ. Ακόμα ακολουθούν ο 27χρονος αμυντικός Νίκος Ζιαμπάρης, που αγωνίστηκε σε ΟΦΗ και Ολυμπιακό Λευκωσίας, ο 28χρονος μέσος Γιάννης Πασσας, που βοήθησε πέρυσι τον Άρη να πάρει την άνοδο και ο 27χρονος μέσος Δημήτρης Στάμου, που αγωνίστηκε πέρσι με τον Πλατανιά στη Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα στα γραφεία της ομάδας στη Μίκρα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του ΔΣ του τμήματος με τον Παύλο Μυροφορίδη με θέμα την συνεργασία των δύο πλευρών. Στη συνάντηση αυτή επήλθε συμφωνία και ο Παύλος Μυροφορίδης θα είναι ο τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή στην νέα ποδοσφαιρική χρονιά, 4 χρόνια μετά την άκρως πετυχημένη συνεργασία των δύο πλευρών.

Ταυτόχρονα στα γραφεία παραβρέθηκε ο εκπρόσωπος της Tipbet Φώτης Μπαλτίδης με θέμα να καταστεί η εταιρεία Μέγας Χορηγός του Ηρακλή. Και σε αυτή τη συνάντηση επήλθε συμφωνία. Ο κύριος Μπαλτίδης δεσμεύθηκε ότι μέχρι την Παρασκευή θα ανακοινωθεί στο ΔΣ του Ηρακλή το ποσό της χορηγίας.

Τέλος, την Παρασκευή 3 Αυγούστου και ώρα 14:00 στα γραφεία του Ηρακλή στη Μίκρα θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου από τον νέο τεχνικό διευθυντή Παύλο Μυροφορίδη».

Last modified onΣάββατο, 11 Αύγουστος 2018 23:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep