Ανανέωσε και ο Τάι

Ο Τάι ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα του Ηρακλή και θα την ενισχύει πάλι για το πρωτάθλημα της Football League. Ο Τάι ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα του Ηρακλή και θα την ενισχύει πάλι για το πρωτάθλημα της Football League.

Στα γραφεία του Ηρακλή βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (10/7) ο Τάι και υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με τον «γηραιό». 

Ακόμη ένα βασικό γρανάζι της περσινής μηχανής του κράτησε ο Τάι, ο οποίος συμφώνησε με την διοίκηση του Ηρακλή για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο 31χρονος επιθετικός αγωνίστηκε το δεύτερο εξάμηνο με τον «γηραιό», όπου πρόλαβε σε 10 συμμετοχές να σημειώσει έξι γκολ στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και βοήθησε και εκείνος στην άνοδο της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην Football League. 

Πλέον η διοίκηση βρίσκεται πολύ κοντά στο να κρατήσει το μεγαλύτερο κομμάτι του ρόστερ τους και να σημειώσει το 16 στα 16 που είχε αρχικά ως στόχο. Φυσικά πλέον θα πάρουν σειρά οι μεταγραφές ώστε να προχωρήσουν και στην ενίσχυση στα κομμάτια που έχει διαπιστώσει ο τεχνικός της ομάδας, Σπύρος Μπαξεβάνος. 

O Τάι έχει αγωνιστεί δύο σεζόν με τον Ηρακλή στην Football League, όπου έχει 11 γκολ σε 59 αναμετρήσεις. 

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 00:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep