Στην αναμονή για... ΠΑΕ

Στον Ηρακλή ελπίζουν να τελειώσουν όλα τα προβλήματα με τα οικονομικά και την σύσταση της ΠΑΕ την ερχόμενη εβδομάδα. Στον Ηρακλή ελπίζουν να τελειώσουν όλα τα προβλήματα με τα οικονομικά και την σύσταση της ΠΑΕ την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Ηρακλής δεν συμμετείχε στις εκλογές της Football League επειδή δεν έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την σύσταση ΠΑΕ. 

Να λύσει τα προβλήματα του προσπαθεί ο Ηρακλής και να οργανώσει τη νέα σεζόν που έρχεται και θα τον βρει στην Football League> Για να συμβεί αυτό, όμως, θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα το οικονομικό ζήτημα, να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζεται, αλλά κυρίως τα χρήματα που πρέπει να κατατεθούν για το μετοχικό κεφάλαιο.

Οι άνθρωποι της ομάδας είναι απόλυτα έτοιμοι σε αγωνιστικό επίπεδο, έχουν γίνει οι ανανεώσεις συμβολαίων και η προετοιμασία του Ηρακλή θα γίνει υπό την αναμονή των διοικητικών και οικονομικών εξελίξεων. Η εβδομάδα που έρχεται είναι οριακή για να προχωρήσουν τα ζητήματα και όλοι στον «γηραιό» ελπίζουν να ολοκληρωθεί και να φύγει κάθε άγχος για την επόμενη ημέρα της ομάδας. Το ποσό είναι στα 500.000 ευρώ που χρειάζεται για την εκκαθάριση και το μετοχικό κεφάλαιο.      

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 17:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep