Τρεις για το 13 στα 13

Ο Κώστας Καζναφέρης είναι ανάμεσα στις υποθέσεις ανανεώσεων που θα συζητηθεί μέσα στην εβδομάδα. Ο Κώστας Καζναφέρης είναι ανάμεσα στις υποθέσεις ανανεώσεων που θα συζητηθεί μέσα στην εβδομάδα.

Στον Ηρακλή συνεχίζουν τις κινήσεις για τις ανανεώσεις των συμβολαίων για ατη νέα περίοδο και σειρά παίρνουν αυτή την εβδομάδα οι Τάι, Καραντασιάδης, Κουρέλλας. 

Η συναταγή των έμπειρων ποδοσφαιριστών με εμπειρίες από την Football League ήταν εκείνη που έκανε πιο εύκολη την επιστροφή του Ηρακλή στην δεύτερη κατηγορία και είναι φυσικό ο τεχνικός της ομάδας, Σπύρος Μπαξεβάνος, να επιθυμεί την διατήρηση του βασικού κορμού και όχι μόνο.

Ο Ηρακλής μέχρι τώρα έχει εισπραξεί θετικές απαντήσεις στις εννέα από τις περιπτώσεις ανανέωσης συμβολαίων και μπαίνει στην τελική ευθεία για να πετύχει το απόλυτο και να μείνουν στην ομάδα και οι 13 ποδοσφαιριστές στους οποίους έκανε πρόταση. Μέχρι τώρα έχει 9 υπογραφές, την προφορική συμφωνία με τον Παπαδόπουλο και τώρα σειρά παίρνουν οι Τάι, Καραντασιάδης και Κουρέλλας για να ολοκληρωθεί το παζλ ενόψει της νέας σεζόν. 

Πλέον, απομένουν σχεδόν τρείς εβδομάδες για να μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας, αφού η «πρώτη» έχει οριστεί στις 23 Ιουλίου και μέχρι τότε θα έχουν τακτοποιηθεί όλες  οι εκκρεμότητες και φυσικά με πρώτη από αυτές την διοικητική λειτουργία ώστε η ομάδα να δουλέψει αρμονικά. 

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 17:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep