Ν' Γκουέμ και Τουλίκα ο Βόλος

Δύο ακόμα προσθήκες για τον Βόλο που ανακοίνωσε την απόκτηση των Αλμπέρτο Ν' Γκουέμ και Βασίλη Τουλίκα.

Τις έξι μεταγραφές έφτασε ο Βόλος. Η ομάδα της Μαγνησίας ανακοίνωσε το Σάββατο (30/06) τη συμφωνία της με τον Καμερουνέζο μέσο, Ζακ Αλμπέρτο Ν' Γκουέμ και του 18χρονου, Βασίλη Τουλίκα.

Ο 26χρονος (03/08/92) Καμερουνέζος μέσος έχει εμπειρία από τη Football League με τους Φωκικό, Κισσαμικό, ΑΟ Χανιά, Λαμία και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στον Αστέρα Αμαλιάδας (24 συμμετοχές, 1 γκολ). Στη Β' Εθνική έχει καταγράψει 84 συμμετοχές και 1 τέρμα. Πριν έρθει στη χώρα μας για χάρη της ομάδας της Άμφισσας έπαιζε στην Ισπανία με τη Σαν Ρόκε ντε Λέπε.

Σε ό,τι αφορά στον Βασίλη Τουλίκα, ο 18χρονος (04/04/2000) μπακ είχε 20 συμμετοχές με τον Πιερικό την περσινή σεζόν. Προηγουμένως κατέγραψε 5 συμμετοχές με την Πύδνα Κίτρους.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα του Καμερουνέζου Ζακ Αλμπέρτο Ενγκουέμ και του νεαρού ταλαντούχου Βασίλη Τουλίκα.

Ο 26χροος (3/8/1992) Καμερουνέζος αμυντικός μέσος ξεκίνησε την καριέρα του στην Ισπανική Σαν Ροκ και το 2012 ήρθε στην Ελλάδα όπου αγωνίστηκε στον Φωκικό. Ακολούθησαν ο Κισσαμικός, ο Ατρόμητος στο πρωτάθλημα Σούπερ Λίγκα και η Λαμία, ενώ την περσινή περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Αστέρα Αμαλιάδος όπου είχε 23 συμμετοχές και 1 γκολ.

Ο Ενγκουέμ στο πρωτάθλημα της Football League έχει συνολικά 84 συμμετοχές, έχοντας σημειώσει 2 γκολ.

O Βασίλης Τουλίκας

O Βασίλης Τουλίκας είναι 18 χρόνων (4/4/2000), αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και αποκτήθηκε από τον Πιερικό. Ο Τουλίκας θεωρείται εξαιρετικό ταλέντο και για την απόκτησή του είχαν ενδιαφερθεί αρκετές ομάδες».

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 17:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep