«Να μην γίνουν τα ίδια λάθη»

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε για τις αδικές που βίωσε στον Ηρακλή και φυσικά ευχήθηκε να μην γίνουν τα ίδια λάθη και βρεθεί πάλι χαμηλά η ομάδα. Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε για τις αδικές που βίωσε στον Ηρακλή και φυσικά ευχήθηκε να μην γίνουν τα ίδια λάθη και βρεθεί πάλι χαμηλά η ομάδα.

Ο Αντώνης Ρέμος με αφορμή την συναυλία του στην Θεσσαλονίκη, στο θέατρο Γης, μίλησε και για τις εξελίξεις στον Ηρακλή στο ραδιόφωνο του «FAIR PLAY FM 96,1».

Να μην ξαναγίνουν τα ίδια λάθη στον Ηρακλή ευχήθηκε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος πληρώνει ακόμη την διοικητική ενασχόληση του με την ομάδα του «γηραιού» και παραδέχθηκε πως δεν ξέρει πότε θα είναι έτοιμος ώστε να παρακολουθήσει πάλι την αγαπημένη του ομάδα στο γήπεδο. 

Οι δηλώσεις του για τον Ηρακλή στο «FAIR PLAY FM 96,1»: 

«Φυσικά και η θέση του Ηρακλή είναι στην πρώτη κατηγορία. Μόνο εκεί θα έπρεπε να είναι. Αλλά ο χρόνος θα κρίνει τι έγινε λάθος και τι σωστά. Και μόνο αυτός μπορεί να μας διδάξει. Ελπίζω να έχουμε μάθει από τα λάθη μας. Γιατί στον Ηρακλή ξαναζούμε τα ίδια λάθη πολλές φορές. Και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι στη θέση που βρίσκεται σήμερα».

Για τα δικά του λάθη:

«Δεν ξέρω εάν θα ήθελα να ξαναζήσω τα ίδια λάθη. Κατά καιρούς αδικήθηκα αρκετά. Ειδικά με όσα έγιναν με τον Ηρακλή. Και θεωρώ ότι γίνανε τραγικά λάθη. Αλλά αγαπάω και πάντα θα μιλάω για αυτή την ομάδα. Δεν ξέρω εάν και πότε θα πάω στο γήπεδο του Ηρακλή ξανά».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 18:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep