«Να συνεχίσουμε μαζί»

Ο Βασίλης Παπαδόπουλος τόνισε στις δηλώσεις του πως θέλει να παραμείνει στον Ηρακλή. Ο Βασίλης Παπαδόπουλος τόνισε στις δηλώσεις του πως θέλει να παραμείνει στον Ηρακλή.

Ο Βασίλης Παπαδόπουλος βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να συνεχίσει στον Ηρακλή και να υπάρξει συνέχεια στην περσινή προσπάθεια. 

Δηλώσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95,5» έκανε ο επιθετικός του Ηρακλή Βασίλης Παπαδόπουλος και μίλησε για την πρόταση ανανέωσης που του έγινε από τους ανθρώπους του «γηραιού». Μίλησε για την θέληση του να συνεχίσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και την πίστη του πως θα βρεθεί λύση τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ομάδα. 

«Η πρόταση, που μου έγινε από την διοίκηση είναι εξαιρετικά τιμητική. Γνωρίζω τα δεδομένα που υπάρχουν, αλλά και τα ιδιαίτερα δεδομένα της Football League. Συζητάμε με την διοίκηση και αντιμετωπίζω θετικά την προοπτική να συνεχίσω στον Ηρακλή. Όλα όσα γίνονται σε αυτήν την ομάδα και η επιτυχία της περσινής προσπάθειας αποτελούν σημαντικά στοιχεία για την παραμονή μου. Το ότι δεν έχει βρεθεί κάποια λύση στον οικονομικό τομέα είναι σίγουρα ένα πρόβλημα, αλλά πιστεύω ότι ο Ηρακλής μπορεί να τα καταφέρει».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 18:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep