«Δεν προσδοκούμε κάτι...»

Ο Αντώνης Ρέλλας για την επόμενη μέρα του Παναιγιαλείου και το μεγάλο λάθος της αποχώρησης Σπανού.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Yellow Radio φιλοξενήθηκε ο μεγαλομέτοχος του Παναιγιαλείου, Αντώνης Ρέλλας και αναφέθηκε στο θέμα της αναδιάρθρωσης και στο μεγάλο του λάθος να λύσει τη συνεργασία με τον Δημήτρη Σπανό. Όπως είπε, οι «μελανόλευκοι» δεν προσδοκούν ιδιαίτερα πράγματα και η σκέψη όλων είναι στην αναδιοργάνωση της ομάδας του Αιγίου. Αναλυτικά:

Για τη Μακεδονία είπε:

«Χωρίς καμία δόση υπερβολής ας αναλογιστούν οι άνθρωποι που οδεύουν προς μία διαφορετική κατεύθυνση ότι οι ευθύνες που τους βαραίνουν είναι τεράστιες».

Για τον Παναιγιάλειο:

«Η ομάδα είναι σε μία περίοδο αναμονής. Δεν προσδοκούμε ιδιαίτερα πράγματα όσον αφορά το κομμάτι της αναδιάρθρωσης. Νομίζω ότι ο στόχος και η σκέψη όλων μας είναι για την επόμενη μέρα μίας αναδιοργάνωσης της ομάδας και όσο το δυνατόν συντομότερα να επανέρθει στις επαγγελματικές κατηγορίες».

Για το αν γνωρίζει κάτι για την αναδιάρθρωση:

«Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη πληροφόρηση. Διαβάζοντας όλα αυτά που γίνονται η εκτίμησή μου είναι ότι η αναδιάρθρωση σε έναν τέτοιο βαθμό που να προδικάζει ή που να προμηνύει την πτώση της ομάδας στην Football League θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο.

Ποτέ δεν κοίταξα μόνο τα συμφέροντα της ομάδας μου αλλά ιδιαίτερα τα προβλήματα της Football League. Θα έλεγα ότι ήταν και άκαιρο να γίνει μία αναδιάρθρωση φέτος σε αυτό το αρχικό στάδιο που είχε πει ο υπουργός των 20 ομάδων. Θα ήταν καλύτερο ένα μεταβατικό στάδιο. Ίσως η δεύτερη πρόταση που είχε πέσει στο τραπέζι από την πρώτη.

Το ποδόσφαιρο υποβαθμίζεται με 12 ομάδες, από την άλλη πρέπει να βλέπουμε με ρεαλισμό την πραγματικότητα και ο ρεαλισμός επιβάλει σε αυτή την οικονομία που περνάει η χώρα μας δεν μπορούν να είναι παραπάνω από 12 ομάδες αλλά το πολύ 14. Το θέμα δεν είναι η ποσότητα αλλά η ποιότητα και να μπορούν οι ομάδες να είναι βιώσιμες».

Για τα έσοδα:

«Η κατανομή των εσόδων γίνεται από κάτω προς τα πάνω, ώστε να είναι τακτοποιημένες οι ομάδες και να μην είναι υπόθεση 3-4 ομάδων. Μεγαλώνοντας οι μικρότερες ομάδες έχουμε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και αυτό συμφέρει και τους μεγάλους. Ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα θα φέρει έσοδα και θα προσελκύσει χορηγούς, επενδύσεις και θα έχει ένα υγιές περιβάλλον. Οι ομάδες και οι εταιρίες δεν πτωχεύουν από τη μία μέρα στην άλλη».

Για την επιστροφή του Άρη στην Σούπερ Λίγκα:

«Ήταν κάτι αναμενόμενο. Ο φετινός Άρης δεν είχε καμία σχέση με τον περσινό. Μπήκε στην καθημερινότητα της Football League που είναι ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και κανείς δεν σου χαρίζεται. Ήταν τεράστιο το όνομα και το brand name του Άρη αλλά συνδυάστηκε και αποδείχτηκε μέσα στο γήπεδο. Ο φετινός Άρης είχε στόχο και έπαιζε ανά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο».

Για τον Σπανό:

«Ήταν μεγάλο λάθος που έδιωξα τον Σπανό, αλλά εν τέλει ήταν τυχερός ο Άρης που τον είχε. Είναι ένας πολύ καλό προπονητής με εξέλιξη και πιστεύω θα του δοθεί σύντομα η ευκαιρία να είναι σε μία ομάδα της Σούπερ Λιγκ, γιατί έχει πραγματικά αξία και ασχολείται με αυτό που λέγεται ποδόσφαιρο. Το πρωτάθλημα στη Σούπερ Λίγκα με Άρη και ΟΦΗ είναι πιο ελκυστικό».

Για τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο:

«Είναι ένα νέο παιδί που έχει σπουδάσει το ποδοσφαιρικό μάνατζμεντ. Έχει φρέσκες ιδέες και αν η συμφωνία που θα κάνει με τον Άρη είναι καλή, οι ρόλοι είναι διακριτοί και η διοίκηση του αφήσει χώρο και χρόνο θεωρώ ότι μπορεί να πετύχει. Εννοώ ξεκάθαρα ότι αυτό το πόστο που θα του ανατεθεί να τον αφήσουν να δουλέψει.

Όταν ήταν εδώ μου είχε πολλές νέες και φρέσκες ιδέες. Είδα πώς πραγματικά είναι το ποδόσφαιρο, δώσαμε χώρο σαν διοίκηση ακολουθώντας το πλάνο του σε πολλά νέα παιδιά που είχαν αξία. Έχει ικανότητες σε όλα τα επίπεδα. Γνωρίζει πράγματα και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για το πώς οργανώνεται μία ομάδα και στο εμπορικό κομμάτι. Αυτά δεν γίνεται να τα γνωρίζει μία διοίκηση πρέπει να είναι τα κατάλληλα άτομα και στις κατάλληλες θέσεις. Πρόταση του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου ήταν η επιστροφή του Σπανού στο Αίγιο μετά την αποχώρησή του από τον Απόλλωνα. Με εξέπληξε η πρότασή του και ειλικρινά με πρόλαβε.

Για το αν μπορεί να σηκώσει το βάρος του Άρη στην Σούπερ Λίγκα:

«Η εποχή του ενός έχει περάσει, αν εξαιρέσουμε δύο, τρεις μεγάλες ομάδες που έχουν πολύ ισχυρούς επιχειρηματίες. Νομίζω ότι επιβάλλονται πλέον οι συνεργασίες. Κανένας δεν μπορεί να πετύχει μόνος. Ο Άρης έχει την δυναμική και τους ανθρώπους να στηρίξουν τον Καρυπίδη».

Last modified onΤετάρτη, 27 Ιούνιος 2018 19:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep