«Μαζί θα γράψουμε ιστορία»

Η διάθεση των μετοχών της ΠΑΕ Βόλος και η διάψευση ενδιαφέροντος για τον Παντελή Ριζογιάννη.

Με το σύνθημα «Μαζί θα γράψουμε την ιστορία» η υπό σύσταση ΠΑΕ Βόλος έκανε γνωστό ότι από τη Δευτέρα (25/06) ξεκινά η διάθεση των μετοχών. Όπως σημείωσε: «Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη ώστε να δούμε και πάλι το ποδόσφαιρο της πόλης μας στην κορυφή». Αναλυτικά:

«Από τη Δευτέρα 25/6 ξεκινάει η διάθεση των μετοχών της υπό σύστασης ΠΑΕ Βόλος. Η διοίκηση της ομάδας καλεί τους Βολιώτες φίλους του ποδοσφαίρου να συμμετέχουν ενεργά στην κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου, ώστε με αυτόν τον τρόπο να συμβάλλουμε όλοι μαζί στην αναγέννηση του Βολιώτικου ποδοσφαίρου.

Η συμμετοχή όλων μας στην κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου με την αγορά μετοχών, είναι απαραίτητη ώστε να δούμε και πάλι το ποδόσφαιρο της πόλης μας στην κορυφή. Γίνομαι συμ-ΜΕΤΟΧΟΣ της μεγάλης αυτής προσπάθειας. ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ στην κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ Γιατί… ΜΑΖΙ θα γράψουμε την Ιστορία

Αριθμός τραπεζικού λογαριασμού για την αγορά μετοχών:

Τράπεζα EUROBANK: ΙΒΑΝ: GR 0602600780000400200994834

Αιτιολογία: Για αγορά μετοχών της υπό σύστασης ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 24210 27671, 24210 27861».

Διάψευση για Ριζογιάννη

Ο Βόλος, τέλος, εξέδωσε ανακοίνωση - διάψευση σχετικά με δημοσίευμα που ανέφερε ότι οι «κυανέρυθροι» ενδιαφέρονται για τον Παντελή Ριζογιάννη:

«Με αφορμή δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας που έχει σκοπό την παραπληροφόρηση των Βολιωτών φιλάθλων, ώστε να υπονομεύσει τις προσπάθειες της μοναδικής επαγγελματικής ομάδας της πόλης, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ότι ουδέποτε ενδιαφερθήκαμε για τον Παντελή Ριζογιάννη, τον οποίο και εκτιμούμε ως ποδοσφαιριστή.

Ο «ASSOS» όπως αυτοαποκαλείται ο συντάκτης της συγκεκριμένης είδησης, προφανώς θα είναι άσσος στη βλακεία και στην παραπληροφόρηση.

Οσο για το δήθεν αποκλειστικό του, το οποίο πηγάζει από πληροφορίες Μέσων Ενημέρωσης της Δράμας, θα θέλαμε να τον ενημερώσουμε όσο κι αν ψάξαμε στο διαδίκτυο, σχετικό δημοσίευμα δεν υπήρχε πουθενά. Διότι πολύ απλά η συγκεκριμένη είδηση δεν υφίσταται.

Τους λέμε λοιπόν ότι όσο νομίζουν κάποιοι ότι η δημοσιογραφία είναι η ρουφιανιά και η παραπληροφόρηση, τόσο θα συνεχίσουν να ζουν στην απαξίωση και στην κακομοιριά.

Και επειδή οι Ασσοι της βλακείας δεν είναι δημοσιογράφοι, θα θέλαμε να τονίσουμε στους φίλους της ομάδας μας ότι θα μπορούν να ενημερώνονται έγκαιρα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Βόλος».

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 18:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep