Οριστικοποίηση φιλικών

Ούγκο Σόουζα και Βαγγέλης Πλατέλλας αναμένεται να είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στο ρόστερ του Άρη στην προετοιμασία για τη νέα περίοδο. Ούγκο Σόουζα και Βαγγέλης Πλατέλλας αναμένεται να είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στο ρόστερ του Άρη στην προετοιμασία για τη νέα περίοδο.

Το πρόγραμμα προετοιμασίας και τα φιλικά του Άρη σε Ελλάδα και Ολλανδία βρίσκονται στο στάδιο της οριστικοποίησης. 

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το τεχνικό επιτελείο του Άρη και ο προπονητής του, Πάκο Ερέρα ώστε να οριστικοποιηθεί με ακρίβεια το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας. Οι βασικοί άξονες που θα κινηθεί, όμως, έχουν γίνει γνωστοί και φυσικά μένει να ανακοινωθούν οι ημερομηνίες. Μια πρώτη καταγραφή των δεδομένων μιλά για δύο φιλικά παιχνίδια μέσα στον Ιούλιο και τρία, με τέσσερα στο διάστημα παραμονής της ομάδας στην Ολλανδία.

Το πρόγραμμα με τις ημερομηνίες να μην είναι ακόμη απόλυτα οριστικοποιημένες είναι το εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ

Πρώτη συγκέντρωση της ομάδας σε προπονητικό κέντρο που δεν έχει γίνει γνωστό, αφού γίνονται έργα τόσο στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όσο και στο προπονητικό στο Νέο Ρύσιο. 

9 Ιουλίου - 20 Ιουλίου

Βασικό στάδιο προετοιμασία στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας με τους ποδοσφαιριστές να δουλεύουν περισσότερο στην φυσική κατάσταση.

ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ

Φιλικό με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στην πρώτη παρουσία της ομάδας του Άρη μπροστά στο κοινό του. 

29 ΙΟΥΛΙΟΥ 

Αναχώρηση για την Ολλανδία, όπου έχουν ήδη κλειστεί τρία φιλικά που δεν έχουν ανακοινωθεί επειδή πρέπει να συνδυαστούν τα προγράμματα όλων των ομάδων που θα αντιμετωπίσει ο Άρης, καθώς και τα γήπεδα. 

Υπάρχουν ακόμη δύο κλεισμένα φιλικά παιχνίδια με την ΑΕΛ, εντός και εκτός έδρας, τα οποία θα γίνουν μετά την επιστροφή του Άρη από την Ολλανδία που αναμένεται να είναι γύρω στις 8 Αυγούστου. 

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep