«Πρώτη» χωρίς γήπεδο

Τα έργα στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» βρίσκονται σε εξέλιξη. Τα έργα στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο Άρης λόγω των έργων που γίνονται στο προπονητικό στο Νέο Ρύσιο και στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι πιθανό να μην έχει χώρο για την πρώτη συγκέντρωση στις 2 Ιουλίου. 

Τεχνικό πρόβλημα από την έναρξη της προετοιμασίας προέκυψε στον Άρη, με τους υπεύθυνους της ομάδας να αναζητούν χώρο για την πρώτη εβδομάδα των προπονήσεων, αφού δεν θα έχει ολοκληρωθεί η ανακαίνιση των εγκαταστάσεων στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στο Νέο Ρύσιο. Στόχος της διοίκησης ήταν όλες οι υποδομές να γίνουν καλύτερες για την Super League και έτσι προχώρησαν συνδυαστικά σε παράλληλα έργα για τον χλοοτάπητα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά και σε αποδυτήρια και συντήρηση στις εγκαταστάσεις στο προπονητικό.

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 2 Ιουλίου, αλλά κανείς δεν γνωρίζει μέχρι τώρα που θα γίνει και οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ αναζητούν χώρο, ίσως σε κάποιο προπονητικό κέντρο ομάδας που βρίσκεται κοντά στην πόλη. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βγει αναλυτικό πρόγραμμα από τον τεχνικό των «κίτρινων», Πάκο Ερέρα.    

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep