Επιστρέφει για υπογραφές

Η επιστροφή του προέδρου του Άρη, Θοδωρή Καρυπίδη, θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στα μεταγραφικά της ομάδας του Άρη. Η επιστροφή του προέδρου του Άρη, Θοδωρή Καρυπίδη, θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στα μεταγραφικά της ομάδας του Άρη.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης μπορεί να βρίσκεται στις ΗΠΑ, αλλά τα μεταγραφικά του Άρη έχουν προχωρήσει και περιμένουν απλά την σφραγίδα του. 

Ο σχεδιασμός του Άρη συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα για την επιστροφή του στην Super League έπειτα από τέσσερις σεζόν. Εκτός από τα έργα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και στο προπονητικό της ομάδας, στο Νέο Ρύσιο, υπάρχει κινητικότητα και στα μεταγραφικά. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχουν κλειστεί τρεις ποδοσφαιριστές που ήθελε ο Άρης και οι επαφές είναι τόσο προχωρημένες που απομένει η επιστροφή του Θοδωρή Καρυπίδη ώστε να γίνουν οι τελικές διαπραγματεύσεις και να υπογραφούν τα συμβόλαια συνεργασίας. 

Οι ημέρες που απομένουν, άλλωστε, για την έναρξη της προετοιμασία του Άρη για τη νέα σεζόν δεν είναι πολλές και ο νέος προπονητής της ομάδας, Πάκο Ερέρα, θέλει να μην μένουν πολλές εκκρεμότητες στο ρόστερ στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου που θα ξεκινήσει η προετοιμασία.    

Last modified onΠαρασκευή, 15 Ιούνιος 2018 13:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep